Daca iti doresti intr-adevar sa ai parte de confort in locuinta, nu vei cauta sa ii aduci doar imbunatatiri care sa te avantajeze pe perioada sezonului cald. Va trebui sa tii cont de asemenea si de perioada iernii, in care vei avea nevoie de un nivel constant mai ridicat al temperaturii. Din acest motiv recomand termostatele de pe www.saluscontrols.ro, despre care iti voi povesti mai multe in continuare.

Imagineaza-ti ca pleci de acasa pentru o perioada, dar ai vrea totusi ca la intoarcere sa gasesti locuinta incalzita si confortabila, fara sa fii nevoit sa astepti cateva ore pana cand centrala reuseste sa incalzeasca inapoi peretii si interiorul. Vestea buna e ca poti avea parte de acest lucru atunci cand alegi un termostat de pe www.saluscontrols.ro.

Intrebarea urmatoare este logica: cum pot face asta termostatele si sistemele de monitorizare si control al caldurii? Nu e vorba neaparat de a programa termostatele respective, sau de a le seta anumite valori pe care sa le pastreze pe perioada cand esti plecat. Uneori intervine neprevazutul si nu ai timpul necesar sa faci aceste modificari.

Termostatele si sistemele disponibile pe www.saluscontrols.ro fac insa parte din categoria celor inteligente. Mai exact, pot fi controlate si setate prin conexiune internet. Spre exemplu, sistemele iT 500 si iT 600 ofera aceasta posibilitate, direct de pe smartphone, tableta sau laptop, printr-o aplicatie dedicata.

In acest fel vei fi asigurat de faptul ca vei putea ajusta temperaturile chiar si in acele momente in care intervine neprevazutul si pleci de acasa fara a avea un program clar. Foarte simplu si usor, in timp ce esti in drum spre casa, poti modifica cu ajutorul aplicatiei online temperatura termostatului, care va porni centrala si va incalzi exact acele camere pe care urmeaza sa le folosesti.

Daca ai ramas surprins de ultima idee, afla ca prin intermediul acestor termostate de pe www.saluscontrols.ro poti regla temperaturile individual, pe zone de incalzire. Nu conteaza daca ai un sistem de incalzire prin pardoseala sau unul cu radiatoare – vei putea incalzi exact camerele dorite.salus

Ce avantaje iti aduc un astfel de sistem? Economia este primul atu ce merita mentionat. Vei reusi sa optimizezi consumul, centrala nu va mai functiona inutil atunci cand esti plecat, iar costurile lunare cu incalzirea vor fi notabil reduse.

De asemenea, vei avea parte oricand de confortul termic dorit in locuinta. La orice ora din zi sau din noapte, poti verifica temperaturile din camere si le poti modifica dupa bunul plac. Poate ca esti plecat de acasa si trebuie sa mentii o temperatura potrivita pentru prietenul tau necuvantator, sau pentru o ruda mai in etate care nu s-ar pricepe sa regleze singura temperatura de la termostatul inteligent. Nimic mai usor – poti regla temperaturile din camere prin intermediul conexiunii internet.

Confort termic, economie, siguranta ca ai parte de temperaturile potrivite oricand – ce ti-ai putea dori mai mult? Cu siguranta un termostat achizitionat de la www.saluscontrols.ro isi merita banii, dar nu trebuie sa ma crezi pe cuvant. Contacteaza reprezentantii companiei sau chiar alti proprietari care si-au instalat astfel de sisteme inteligente si vei afla singur toate beneficiile de care poti avea parte.