Se intampla de foarte multe ori ca oamenii sa isi propuna sa fie mai buni insa sa nu reuseasca acest lucru. Acum ca s-a terminat anul 2014, totii oamenii isi propun la inceput de an sa fie mult mai buni, sa aiba spor in ceea ce fac si sa aiba succes.

Nu cred ca exista vreo persoana care sa isi doreasca sa aiba parte de aceleasi greseli sua de aceleasi lucruri urate si in anul curent. Toata lumea isi doreste un an nou fara griji, fara probleme si sa fie cat mai bun.

De asemenea, multi idntre oameni cred ca daca vor investi in dezvoltarea personala vor reusi sa fie mult mai buni. Ei bine, lucrurile nu sunt deloc asa, mai ales ca fericirea fiecarei persoane difera de la individ la individ. Trebuie sa facem lucrurile care ne pun in valoarea si care ne fac fericiti de-a dreptul.

In primul rand, daca va doriti sa fiti mult mai buni si sa aveti mult mai multe realizari in anul acesta, va trebui sa ignorati parerea celor din jur. Multi oameni fac greseala de a face anumite lucruri in conformitate cu societatea si cu faptul ca ea accepta sau nu anumite lucruri.

Exista o parte destul de mare a oamenilor care evita sa faca anumite lucruri pe care le simt doar din cauza ca nu isi doresc ca societatea sa aiba o reactie neasteptata. Ei bine, este foarte important sa faceti lucrurile spontan, asa cum va doriti si sa nu exagerati cu parerea oamenilor. Ceea ce spun oamenii nu este chiar atat de important si din acest motiv trebuie sa facem astfel incat sa facem mereu ceea ce simtim. Nu trebuie sa ne lasam influentatu de parerile rautacioase ale oamenilor.