Fara nici o indoiala trebuie sa spun ca Bucovina est euna dintre cele mai furmoase zone din Romania. Multi dintre romani au tendinta de a merge in strainatate pentru a face diferite vacante sau excursii. Fiecare dintre noi are nevoie de relaxare si trebuia sa ne luam o doza de energie dintr-un anumit lucru.

Un sfat pentru dvs. este sa vizitati Romania inainte de a da buzna in strainatate. Este posibil sa gasiti locuri mult mai frumoase decat va asteptati. In plus, este foarte putin posibil sa fi vazut toate imrpejurumile din Romania.

Bucovina este de cele mai multe ori un tinut parca sustras din poveste, avand in vedere ca aici sunt foarte multe manastiri si locuri sfinte. In plus, oamenii sunt mai credinciosi aici decat in alte zone ale tarii.

Daca aveti un drum in Bucovina nu trebuie sa ezitati sa mergeti la Manastirile din aceatsa zona deoarece aveti ce sa vizitati. Iata unde puteti sa mergeti daca va doriti sa trageti o fuga pana in Bucovina

Manastirea Putna

Aceasta este o Manastire foarte importanta pentru zona deoarece a fost prima Manastire ctitorita de Stefan cel Mare iar aici se odihneste el impreuna cu familia sa. Manastirea a fost contruita din anul 1466 si a fost finalizata in 1469.

Aceasta Manastire poarta hramul Adormirii Maicii Domnului si este una dintre cele mai frumoase manastiri ale Romaniei. In plus, daca veti merge aici nu veti gasi doar niste manastiri superbe ci veti gasi cu siguranta si niste peisaje de basm.

Chilia lui Daniil Sihastrul

Acesta este un obiectiv turistic pe care nu trebuie sa il ratati. Se pare ca aici a locuit Sfantul Daniil atunci cand s-a hotarat ca vrea sa mearga pe Calea Domnului. El a gasit o stanca pe care a ciobit-o si  a scumlptat-o astfel incat arata exact ca o  opera de arta. Aici a fost adapostul sau.