Traim intr-o lume a agitatiei in care ne confruntam cu traficul infernal de dimineata, cu praful care se depune peste tot, cu miile de masini pe care le vedem in fiecare zi, cu aglomeratia de pe terase sau din parcuri. Multi dintre noi si-ar dori sa scape de aceasta lume si sa se refugieze in alta cel putin pentru cateva zile

De multe ori simtim nevoia de liniste, simtim nevoia sa ne relaxam pentru a putea sa trecem peste toate piedicile zilnice care nu fac decat sa ne creeze stres. In cazul in care te-ai hotarat sa evadezi din lumea aceasta a tehnologiei si a evolutiei si iti doresti sa re refugiezi in locuri minunate, uitate de lume noi am gasit solutia. Ceea ce trebuie sa stii este ca destinatiile urmatoare nu apar printre ofertele agentilor de turism insa te poti documenta pentru a-ti petrece o vacanta neatinsa de calea civilizatiei. Iata care sunt acestea:

Lord Howe Island

Este o insula care se afla la doua ore de zbor cu hidroavionul din Sidney fiind amplasata in mijlocul oceanului. Aceasta este o insula vulcanica inconjurata de lagune iar pestii din apa oceanului vin sa mananca din palma pe Plaja lui Ned. Pe aceasta insula dunt 18 unitati de cazare mici iar tariful mediu pentru o noapte intr-o camera dulba este de 170 de dolari. Cu siguranta va merita efortul zborului pana acolo deoarece este o destinatie extrem de frumoasa care merita sa fie vazuta.

Keahiakawelo

Este o regiune desertica care se afla in Hawaii, pe insula Lanai. Peisajul si linistea de acolo ar trebui sa va faca sa va doriti sa ajungeti acolo cel putin o data in viata. Aici se inregistreaza vant cu o viteza destul de mare incat poate rostogoli formatiunile stancoase care se afla in acest desert. Denumirea este una destul de complicata si probabil ca nu veti reusi sa pronuntati numele acestei destinatii insa aspectul extraterestru il face un loc unic in lume.

Romania

Inainte sa mergeti in diferite locuri ale lumii ati putea sa faceti astfel incat sa ca distrati in Romania. Romania este o tara minunata si are foarte multe locuri splendide. Din ce in ce mai multi oameni opteaza pentru Conacul-Boieresc pentru ca aici gasesc o oaza de liniste. Ceea ce trebuie sa faceti este sa va bucurati de acest colt minunat al tarii, loc in care oamenii sunt extrem de minunati si ospitalieri.