Daca ar fi sa existe un top a celor mai ridicole lucruri cumparate vreodata, inseamna ca „cei mai scumpi papuci vanduti vreodata” ar trebui sa se afle in top. Pentru cei care au gusturi mai practice si mai multe prioritati, pantofii nu reprezinta nimic altceva decat niste articole care imbraca piciorul astfel incat sa nu se raneasca atunci cand merg. Cu toate acestea, pantofii sunt in atentia femeilor de foarte mult timp, iar daca ne gandim la Carrie din „Sex and the City”, observam cel mai bun exemplu de femeie tipica, care e in stare sa isi dea chiria pe o luna pe o pereche de pantofi.

De asemenea, exista si oamenii extravaganti, care sunt caracterizati de ridicol si care isi doresc sa iasa in evidenta cu orice pret, iar din cauza ca nu au ce face cu banii, ii arunca pe prostii- si nu vorbim aici de un Rolex sau o masina, care nu isi pierd valoarea in timp- ci de papuci. Daca iti doresti sa te mai amuzi putin, citeste in continuare pentru a afla ce sume importante sunt oferite pentru niste pantofi.

Cei mai scumpi papuci din lume

Flu Game Air Jordans – $104,000- cei mai scumpi pantofi din lume. „Flu Game” se refera la un meci de baschet ce a avut loc in anul 1997 si care a devenit legendar. Michael Jordan si Chicago Bulls au fost legati la doua jocuri. Insa, Jordan a suferit de o problema la stomc sau de intoxicatie alimentara, iar cea mai buna parte a echipei s-a gandit ca acesta nu va ajunge sa joace jocul. Ei bine, Jordan si-a facut aparitia si si-a pus uniforma la timp si, desi se simtea rau, a reusit sa conduca meciul cu Bulls cu 38 de puncte. De asemenea, pantofii pe care ii purta in acea noapte istorica au fost vanduti in urma cu doi ani la pretul de 104.765 dolari.

Silver Air Jordan 1 – $60,000- Deci, am vazut care sunt cei mai scumpi pantofi din lume si ne intrebam: „oare cine poarta asa ceva?” Ei bine, astfel de pantofi se incadreaza la categoria noroc, insa nu asa sta situatia si in cazul Silver Air Jordan, deoarece sunt facuti din argint. Ei bine, acesti pantofi au fost vanduti pe eBay in anul 2011 pentru suma de 60.000 de dolari. Se spune ca exista numai 10 perechi de astfel de pantofi, iar prima pereche a fost oferita jucatorului Michael Jordan, in anul 1990.

Diamond Air Force 1 – $50,000- rapper-ul american Big Boi apreciaza foarte mult atat pantofii frumosi, cat si diamantele. Alegerea sa a facut ca acesta sa fie posesorului unei perechi de pantofi sport, incrustata in diamante, care ajunge la pretul de 50.000 de dolari- din care numai diamantele valoareaza peste 13.000 dolari.