La un moment dat, pentru a scapa de rutina si monotonia din relatia ta este necesar sa apelezi la cateva surprize. Poti face surprize cu costuri finaciare foarte mici, sunt usor de planificat si au un mare impact asupra partenerului. Fii sigur/a ca partenerul tau nu va uita curand o surpriza romantica ci va ramane surprins si va astepta cat mai curand alta surpriza. Apeleaza la lucruri simple care sa mentina flacara iubirii voastra mereu aprinsa.

Iesiti in oras. Chiar daca aveti o relatie de ceva vreme, si iesirile voastre sunt mai rare decat la inceput, niciodata nu strica o iesire in locul din prima intalnire. Va poate aminti de momentele in care v-ati cunoscut, aveati fluturi in stomac, si de ce nu, va puteti amuza pe seama primei intalniri. Astfel nu veti uita nici prima intalnire.

Escapada la munte/mare este binevenita pentru a mentine focul dintre voi. Poate fi un prilej de relaxare si scapare a stresului acumulat la munca. O seara romantica cu o cina romantica va fi binevenita si pentru tine si pentru partenerul tau. Va veti aminti cu placere de escapadele voastre.

Poti organiza seri romantice acasa. In cazul in care nu ai bani insa iti doresti sa organizezi o seara romantica pentru iubitul tau, sa iti decorezi camera poate fi o foarte buna solutie. Ocupa-te de tot ce trebuie, ia-ti o tinuta sexy, pregateste o cina, lumanari parfumate si eventual o cada de apa cu spuma poate fi un adevarat rasfat dupa masa.

Va puteti uita la un film, in functie de preferintele voastre, eventual va puteti uita la un film de dragoste care sa reconstruiasca oarecum povestea voastra de dragoste.

Nu fi insa prea siropoasa, sa nu cazi in cealalta extrema. Comporta-te frumos, rasfata-l si iubeste-l, spune-i ceea ce simti pentru el, aminteste-i ce iubesti la el. Ignora complet problemele de zi cu zi.