Esti implicata intr-o relatie si simti ca este jumatatea ta, sufletul tau pereche. La inceputul oricarei relatii, lucrurile merg atat de bine incat tinzi sa te vezi langa acea persoana pentru tot restul vietii. Poate nu stii inca ce inseamna „sufletul pereche” pentru ca ai mai iubit nebuneste si intr-un final v-ati despartit. Astfel, nu mai poti sa apreciezi daca barbatul de langa tine este sau nu sufletul pereche. Exista cateva semne care iti pot indica faptul ca ti-ai gasit sau nu jumatatea. Iata care sunt acestea:

Instinctele sunt foarte importante. Cea mai mare a cuplurilor care au relatii sanatoase si de durata, spun ca au simtit din prima clipa ca va fi el/ea. Semnele pe care le avem la prima intalnire sunt acelea in care te simti emotionat, ai fluturi in stomac si iti creste pulsul brusc. Ar fi imposibil sa nu iti dai seama cand simti aceste lucruri.

Poti avea sentimentul de magnetism imediat. Ai patit vreodata sa cunosti o persoana si sa ai impresia ca o cunosti de foarte mult timp? Ei bine, acesta este un semnal. Chiar daca nu ai mai vazut persoana respectiva niciodata, esti tentat sa te comporti cu ea ca si cum ati avea o relatie de mult timp.

Iti poti gasi sufletul pereche absolut intamplator. Se pot intampla coincidente care sa te aduca exact la jumatatea ta.

Daca aveti multe lucruri in comun si chiar si stilul limbajelor voastre este asemanator, poate fi sufletul tau pereche. Ganditi la fel, iubiti la fel, simtiti la fel. Exista studii care admit faptul ca daca doua persoane dintr-un cuplu au tendinta de a spune aceleasi lucruri si de a avea acelasi tip de reactii, persoanele sunt facute una pentru cealalta, iar relatia este foarte stabila.

Daca poti vorbi deschis cu el chiar si la primele intalniri, este un alt semn ca sunteti facuti unul pentru celalalt.