Cu totii trebuie sa mergem intr-un concediu, cel putin o data intr-un an. Ne dorim cu totii sa petrecem o perioada de relaxare, mai ales dupa ce am muncit un an intreg. Totusi, in ultima vreme am auzit din ce in ce mai multi oameni care aveau diferite griji financiare si din acest motiv ajungeau sa nu idi mai doreasca sa mearga intr-un concediu.

Oricum ar fi, vacanta de vara este perioada in care planurile de calatorie si cele de distractie devin realitate, indiferent daca vorbim despre o vacanta in Romania sau una in strainatate.
Totusi, momentul in care mergem intr-o calatorie trebuie sa tinem cont de anumiti factor precum partea financiara pentru ca aceasta sa nu devina o problema pentru noi. Iata cateva sfaturi pentru a avea o vacanta frumoasa, fara sa cheltuiti foarte multi bani:

In primul rand, in momentul in care va hotarati sa mergeti intr-un vacanta cel mai bine este sa stabiliti o destinatie pe care puteti sa mergeti si va permiteti sa faceti acest lucru. In cazul in care aveti un buget limitat nu trebuie sa va ganditi la o vacanta in care nu va permiteti sa mergeti. Acum, va trebui sa incerci sa economisesti banuu si astfle poti inchiria un apartament in regim hotelier. Astfel, nu va trebui sa inchiriezi camere separate pentru tine sau pentru copii. De asemenea, fiind cazati la un apartament veti avea si acces la bucatarie si puteti sa pregatiti diferite mancaruri, fara sa mai platiti notele costisitoare de la restaurant.

De asemenea, poti incerca sa excluzi perioada de varf in care toate preturile sunt extrem de scumpe si sa alegi una in care preturile sunt mai mici.
Apoi, poti sa pui banii deoparte si astfel iti vei permite sa mergi in vacanta. Daca te-ai hotarat sa mergi in vacanta trebuie sa iti stabilesti un buget si in fiecare luna sa adaugi cativa bani, pana cand vei ajunge in perioada utila la suma dorita. Daca ai de gand sa sarbatoresti ziua copilului poti chiar sa angajezi un fotograf pentru a imortaliza momentele frumoase si pentru a-i oferi copilului momente de neuitat. Poti apela la Constantin Butuc Studio Online si veti primi foarte multe sfaturi referitoare la aceste lucruri.

Trebuie sa calculezi cum poti sa economisesti acei bani din venitul disponibil, scazand ratele de la banca, cheltuielile de la intretinere si celelalte lucruri.
Poti sa iti deschizi un cont la banca pentru banii de vacanta si sa iti pastrezi economiile acolo.