Te si visezi pasind pe covorul rosu, intr-un cadru demn de o printesa, asa cum vei fi in ziua nuntii. Te visezi inconjurata de oameni dragi si sarbatorind practic ziua cea mai fericita din viata ta. Pentru femei ziua nuntii este absolut de maxima importanta si nu doar un eveniment. Din tot ce este special la aceasta zi nu are cum sa lipseasca rochia. Ce se alege este de o poveste complexa.

Rochia de mireasa, alegerea dilematica

Pentru multe intreaga aventura a nuntii se rezuma la rochie si rochia se rezuma la marea problema de a nu sti ce sa fie ultima optiune. Ai nevoie de convingere pentru ca nu vei dori sa regreti ce porti. Asa ca pentru stiluri spectaculoase ai in vedere si gama de marca Adorasposa si rochii mireasa diverse care sa iti arate intreaga lista pe care o poti exploata.

In ce situatie te regasesti?

  • Esti genul de mireasa care le doreste pe toate. Pur si simplu nu te poti decide avand in vedere ca toate modelele au acel ceva special. Trebuie insa sa potrivesti rochia la tipul de nunta si mai apoi sa tii cont si de buget. Poti insa sa alegi privilegiul de a purta 2 rochii de mireasa, una de zi si pentru cununie si una de seara pentru petrecere.
  • Esti genul de mireasa care se viseaza printesa. O alegere destul de comuna si cu care de altfel nu dai gres. Doar ca tine cont de faptul ca stilul nuntii ar trebui sa fie unul somptuos pentru a alege o astfel de rochie. Nu poti opta pentru asta ceva cand ai o nunta casual, de gradina spre exemplu.
  • Esti genul de mireasa cu forme de manechin. Lucky you, poti alege orice insa ce te avantajeaza cel mai mult pentru ca scoate in evidenta formele perfect simetrice este tipul de rochie trompeta, sirena.
  • Esti tipul de mireasa care nu stie ce sa aleaga. De fapt toate patesc asta la inceput pana ajung sa aiba contact cu gama de rochii de mireasa. Nu te stresa cand inca nu este cazul. Prefera sa analizezi si sa iti faci pareri generale, sa probezi si sa te bucuri de orice incercare de a-ti gasi acea the perfect dress.

Poate ca nu toate miresele se caracterizeaza prin ceea ce tine de partea spumoasa de a fi bride to be. Si totusi decat sa te stresezi mai bine te bucuri din plin de orice pas in alegerea rochiei. Este si asta o aventura.