Fiecare persoana vede fericirea in altfel, dar bineinteles exista si mici sfaturi care iti pot aduce fericirea. Se spune ca oamenii care multumesc celor care i-au ajutat se bucura de mai multa fericire. In acest fel iti creezi o stare de bine, si cu siguranta la randul tau vezi auzi vorbe bune din partea lor.

Acel minunat” of am scapat” te ajuta si el. Uneori cand avem anumite sarcini grele si scapam de ele avem o senzatie de usurare. Si in acele momente poti respira usurat. Faptul ca ai facut ceva bine te ajuta sa te descurci mai usor in alte situatii.

Daca faci anumite lucruri cu mana ta te vei simti mai fericit. Daca plantezi un copac sau ajuti un copil, iti poate aduce o stare de fericire. Exista si cateva sunete care sunt benefice mai ales pentru fericire. Si aceste sunete sunt valurile marii, pisicile care torc etc. Acestea si multe alte sunete sunt binefacatoare.

De asemenea se spune ca persoana care doarme pe partea din stanga a patului se trezeste mai bine dispusa decat cea care doarme pe partea dreapta. Este bine sa alegi un program sau un singur film. Un studiu arata ca cu cat sunt mai multe programe la televizor cu atat suntem mai nemultumiti.

Si amintirile fericite te fac sa te simti minunat. Mai ales cele din copilarie. Stai intr-un loc relaxant si aminteste-ti de toate lucrurile fericite. Si animalele iti aduc fericrea. Pisicile si cateii sunt perfecti pentru fericirea, asa ca de ce sa nu ai un animal de companie.

Cand afli anumite lucruri interesante impartasestile turor persoaneleor. Faptul ca spunem anumite lucruri la mai multe persoane ne facem sa fim mai fericiti. Da muzica cat mai tare. Se spune ca muzica rock sau cea metalica ne face mai fericite fata de cea clasica. Si sportul te ajuta sa fii fericit.