Sigur ca daca porti niste pantofi cu toc te simti mult mai bine, esti mai increzatoare, mai eleganta si mai sexy. De regula, femeile car poarta tocuri sunt mult mai increzatoare decat cele care nu poarta.

Cu siguranta ti s-a intamplat pana acum sa te confrunti cu probleme de genul durerilor de picioare. de fapt, cu cat porti tocuri mai rar cu atat durerile de picioare sunt mai mari. Probabil ca vara esti obisnuita sa porti pantofi fara toc, cat mai comozi insa in restul sezoanelor nu prea ai ce sa faci. Asadar, vei fi mult mai eleganta si mai frumoasa daca vei purta tocuri.

Ai putea totusi sa eviti durerile cauzate de purtarea tocurilor, folosindu-te de cateva trucuri. Iata ce ar trebui sa faci pentru ca sa previi durerile cauzate de purtarea tocurilor:

In primul rand, trebuie sa faci astfel incat sa iti alegi marimea cea mai potrivita. Probabil ca nu iti dai seama insa daca ai pantofii cu o jumatate de marime mai mari sau mai mici vei avea probleme cu durerile de picioare. Daca vrei sa scapi de aceasta problema trebuie sa iti alegi cea mai potrivita marime.

De asemenea, este foarte important sa iti menajezi gleznele. Poti sa faci diferite de exercitii de intindere dimineata, dupa ce porti tocuri. Astfel, vei pune sangele in miscare si iti vei incalzi foarte bine muschii. Un exercitiu foarte bun este acela prin care te apleci, incercand sa atingi cu palmele de podea, fara sa indoi genunchii. Astfel, te vei simti mult mai bine si nu te vor mai durea picioarele.

O baie cu apa clda poate fi mai mult decat benefica. Daca vrei sa te rasfeti si sa iti rasfeti picioarele, fa o baie fierbinte cu saruri. Te vei simti etrem de bine dupa aceatsa incercare.