Sexu la telefon este o fantezie pe care trebuie sa o pui macar o data in viata in practica. Fie ca esti intr-o relatie la distanta fie ca iti este dor de iubitul tau orice cauza este acceptata.

Si uneori iti vine cheful asa deodata asa ca nu poti sari pe oamenii din jurul tau si apelezi la sexul la telefon.  Sexul la telefon  eamna vorbirea murdara in timp ce amandoi va masturbati.

Si intai asigura-te ca el este deschis la asa ceva. Adica trebuie sa aiba aceeasi initiativa pe care o ai si tu. Primul pas pe care il poti face este sa ii trimiti un mesaj sexy. Daca vezi ca iti raspunde la fel atunci este cazul sa mergi mai departe.

Daca este pentru prima oara cand faceti acest lucru la telefon atunci este cazul sa incepeti prin mesaje. Este mult mai usor sa ii spui niste lucruri prin mesaje decat sa ii zici la telefon.

Trebuie sa ai un limbaj aparte nu unul obisnuit. Si sexul la telefon trebuie sa aiba preludiul, asa ca incepe cu intrebarile banale pe care i le pui zilnic, si apoi treci la picanterii.

Incepe cu pasi mici, intreaba-l cu ce este imbracat , in ce loc sta si asa mai departe.  Imagineaza-ti o partida de sex si vorbeste despre ea.

Pentru a avea parte de un se reusit la telefon trebuie sa stii cum sa transimiti acest lucru in cuvinte. Practic toate momentele trebuie sa le descrii in cuvinte. In acest fel tu caractezi o partida de sex pe care ai avea-o daca el ar fi langa tine.

Desigur aceste lucruri pot fi diverse la intrebari si raspunsuri pana la indicatii. Cei care au experienta pot face acest lucru si prin metoda video-chat . O camera video te ajuta mai mult sa destinzi atmosefera.