Astazi, toata lumea ar trebui sa aiba in casa un brad de Craciun, impodobit dupa gustul fiecarei persoane. Fiecare persoana trebuie sa impodobeasca un brad dupa preferintele fiecaruia. Alegerea bradului poate fi o adevarata provocare pentru persoanele care se implica destul de mult in acest caz.

Oamenii prefera tot felul de braduti, incapand de la cei naturali, pana la cei artificiali sau cei la ghiveci. Bradutii la ghiveci sau artificiali sunt mult mai ecologici si pot fi pastrati pentur o perioada mult mai lunga de timp. De asemenea, de la un an la altul, poate fi impodobit acelasi brad, fara alta cheltuiala sau fara sa se mai afecteze natura.

Ce-i drept, cand ne gandim ca un brad natural creste intr-o perioada de cativa ani, chiar zeci de ani, noi il taiem si mai apoi il aruncam la cos. Trebuie sa ne gandim si la aceste aspecte. In plus, cand alegem un brad natural, nu este prea placut sa il scoatme din casa pentru ca crengile se usuca deja si covorul se va umple de ace de brad.

daca ati ucmparat un bradut natural, iata cateva sfaturi care va vor ajuta sa il mentineti verde pentru o perioada cat mai lunga de timp:

In primul rand, as vrea sa vorbesc despre faptul ca in momentul in care alegeti un brad trebuie sa va uitati ca baza sa fie libera, sa nu aiba prea multe crengute. Sigur ca nici nu trebuie sa fie gol pentru ca aspectul estetic poate avea de suferit. Apoi, incercati sa taiati o sticla din plastic sau sa puneti intr-un recipient niste apa pe care sa o schimbati o data la un interval de timp. Astfel, braudl se va pastra verd epentru o perioada cat mai lunga de timp, fara sa ii cada acele.