Sinceritatea din partea unui partener este ceea ce defineste o relatie in cei mai buni termeni. Inca de la inceputul unei relatii o femeie este capabila sa isi dea seama care sunt cele mai importante atuuri cu care porneste intr-o relatie si implicit este o femeie care are multe de spus.

Indiferent ce ceea ce se intampla in jur, nimeni nu isi doreste sa fie mintit. Femeile, mai mult ca barbatii tind sa mearga pe acest principiu. Este un motiv evident pentru care ele considera ca minciuna nu este cea mai buna cale. O femeie este cea care isi doreste sa cunaosca situatia si sa ajute, chiar sa rezolve o problema. Deci, este un prim secret stiut doar de ele.

Un alt secret al femeilor moderne este ca ele sunt cunoscute ca avand un al saselea simt, lucru pentru care observa de la prima privire daca ceva este in neregula cu partenerul lor de viata. De obicei analizeaza intr-o fractiune de secunda ceea ce chipul sau atitudinea unui barbat are de spus. Iar atunci cand o femeie pare sa suspecteze ceva, se va supara si va gasi mereu o modalitate de a-si exprima sentimentele si ideile.

Si cum altfel, daca nu cu un al saselea simt, cel al intuitiei, femeile sa nu inteleaga un timp doar pentru barbati? Ca orice alta persoana, si un barbat are nevoie de un timp in care sa stea doar cu prietenii si sa povesteasca sau sa se distreze. O multime de femei sunt de acord cu „timp pentru prieteni”, inca acest timp inseamna si un spatiu pentru ei insisi, pentrecut la meciuri de fotbal sau la o bere. Singura problema a unei femei atunci cand se simte lipsita de atentie este ca propriul partener nu se mai concentreaza deloc asupra petrecerii timpului alaturi de ea.

Desi este un secret pe care il impartaseste numai cu prietenele sale, o femei va sti mereu sa se faca iubita si apreciata si implicit va sti sa ofere timp pentru partenerul de viata.