Din necesitatea de a realiza o munca eficienta, de a facilita depunerea efortului fizic si de a economisi un timp pretios, barbatii meseriasi si gospodari au incercat sa gaseasca cele mai moderne si multifunctionale scule electrice. Dat fiind faptul ca cererile sunt atat de mari, iar pretentiile clientilor pe masura asteptarilor, tehnicbazar.ro a adus un nou brand si in Romania – Metabo.

Producatorul din Germania este cunoscut pentru sculele electrice pe care le ofera spre comercializare si sunt de calitate superioara ce sunt usor de utilizat, sigure si eficiente. Fie ca este vorba despre o intreprindere ce impune dispozitive modene, sau pur si simplu pentru uz casnic, cele de la Metabo sunt absolut esentiale, atat timp cat se doreste a realiza o munca de calitate.

In plus, cele ce fac parte din acest brand celebru au asigurata o durata lunga de functionare, tocmai pentru ca fiecare componenta in parte este aleasa cu mare grija si atentie de cei mai buni profesionisti. Asadar, in urma unei munci asidue rezulta o serie de scule electrice marca Metabo ce au ajuns intr-un timp extrem de scurt sa cunoasca popularitatea.

O parte dintre sculele ce fac parte din acest brand le poti gasi chiar in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro la care apeleaza cu incredere toti meseriasii. Iata care sunt sculele electrice de la Metabo ce au cunoscut popularitatea:

  • HBS 260 – 230 V Fierastrau panglica este unul din dispozitivele pe care le poti gasi in cadrul magazinului online mai sus mentionat. Asadar, daca iti doresti sa intri si tu in posesia unei scule electrice ce are o capacitate de taiere extrem de eficienta cu un necesar redus de spatiu, atunci ar trebui sa o comanzi chiar acum. Bernardo

Datorita faptului ca beneficiaza de un diametru destul de mic, ai ocazia sa il utilizezi chiar si in spatii mici si inchise fara a intampina niciun fel de inconvenient.

In plus, cu toate ca are o putere atat de mare, actiunea este lipsita in totalitate de vibratii, astfel incat tu sa iti poti duce munca la bun sfarsit fara a fi deranjat de miscarile bruste ale dispozitivului.

Daca te vei decide asupra achizitionarii acestuia, vei intra si in posesia unor accesorii standard precum:

-limitator longitudinal;

-limitator unghiular;

-banda fierastrau;

-suport.

  • DC 230 E – 230 V Exhaustor, 100 L, 750 W Sistem de aspirare – fiind ideal pentru meseriasii care isi doresc sa isi duca la bun sfarsit munca, fara a crea dezordine in jur si fara a-si mai face griji in privinta rumegusului sau a prafului.

Acest dispozitiv practic este ideal pentru recordare la masini de prelucrare a lemnului. Datorita faptului ca beneficiaza de o capacitate optima de aspiratie, datorita motorului si ventilatorului extrem de puternice, orice sarcina va fi indeplinita cu maximum de succes.

In plus, la achizitionarea acestuia vei intra si in posesia unor accesorii standard ce constau in:

-sac filtrant;

-sac colector;

-sistem de deplasare.

Aceste produse, insa si altele ce fac parte din celebrul brand Metabo vei putea gasi in cadrul magazinului online tehnicbazar.ro pe care le vei putea achizitiona in doar cateva clipe: online sau telefonic.