Cu totii suntem diferiti si ne dorim anumite lucruri sau avem fiece teluri in viata. Ne luptam intreaga zi ca sa avem cat mai multe bunuri materiale si sa fim mai aprope de telurile pe care le avem.

Uitam insa de cele mai multe ori sa valorificam ceea ce este mai important in viata si anume sa fim fericiti. Oamenii nu se mai mai gandesc la fericire, iar acest lucru nu se mai afla printre ceea ce vor sa indeplineasca.

Asadar, trebuie sa facem eforturi sa fim fericiti. Traim intr-o lume in care fericirea nu este atat de importanta pentru noi si nu stim sa facem diferentele intre lucrurile valoroase cu adevarate si cele materiale. Astfel, m-am gandit sa va spun care sunt factorii care cauzeaza nefericirea si de care trebuie sa scapi:

Momentul potrivit

Toata lumea asteapta momentul potrivit pentru a face un anumit pas in viata. trebuie sa fim constienti ca singurii care isi pot schimba destinele suntem chiar noi iar acest lucru nu presupune un moment potrivit. Astfel, tine minte ca viata e scurta, chiar daca stiai acest lucru trebuie sa ti-l amintesti mereu. Traieste fiecare moment din viata ca si cum ar fi ultimul si profita de absolut toate oportunitatile care ti se ivesc pentru a fi fericit.

Incearca sa fii cat mai aproape de persoanele dragi pentru a petrece timp de calitate. Nu te complace sa faci lucruri care nu iti fac placere daca nu simti acest lucru. Fa astfel incat, fiecare moment sa fie trait la maxima intensitate fara sa ai vreun regret.

Job nepotrivit

Foarte multi oameni merg la serviciu doar pentru a merge. Mai exact, nu muncesc cu pasiune ci fac acest lucru doar pentru a castiga bani. De fapt, satisfactia nu sta in faptul ca muncesti pentru bani ci in placerea de a munci si de a pierde o mare parte din viata ta facand ceea ce iti place.