Inceputul oricarei relatii este promitator si oricand ne dorim ca totul s amearga ca pe roate. Ati auzit vreodata de vorba: „Dragostea e oarba?” Ei bine, aceasta vorba se refera la faptul ca in momentul in care sunt indragostiti oamenii devin irationali. Ei nu mai sunt constienti de anumite lucruri, nu mai vad ca partenerul mai are si defecte. Acest lucru nu face prea bine pentru ca la un moment dat iti dai seama ca persoana perfecta si potrivita nu mai are nimic in comun cu perfectiunea. Ei bine, este un lucru firesc, care ni se intampla tuturor la un moment dat si din acest motiv trebuie sa facem astfel incat sa constientizam care sunt lucrurile pe care nu le acceptam la partener. Iata care sunt semnele care iti demonstreaza ca te afli intr-o relatie nepotrivita:

  1. Un prim semn este fptul ca oferi totul, neconditionat in timp ce partenerul nu face acelasi lucru. Se intampla de foarte multe ori ca unele persoane sa pretinda atentie absoluta in timp ce nu ofera acest lucru. Acest gen de persoane iti vor consuma toata energia si in final timpul. Nu incerca sa dai de capat pentru ca nu vei reusi. Doar o persoana care iubeste cu adevarat va oferi totul neconditionat.
  2. Apoi, nu trebuie sa incepi niciodata o relatie daca simti ca vrei sa schimbi persoana respectiva. Daca vezi ca nu iti convin anumite lucruri inca de la inceput este lesne de inteles ca ulterior nu iti va mai conveni mai nimic. Ai grija sa nu pornesti de la premisa ca va trebui sa schimbi persoana de langa tine pentru ca nu vei reusi si iti vei pierde timpul degeaba.
  3. Jignirile nu trebuie sa existe nicicum intre voi. In cazul in car eeista cel mai indicat este sa fugi cat poti de repede.