Probabil ca ai vazut de foarte multe ori diferiti oameni care aveau parte de foarte multe reusite. In momentul in care vedeai ca acesti oameni reusesc si ca le merge bine pe toate planurile probabil ca ai crezut despre ei ca sunt norocosi. Ti-ai dori sa ai noroc si sa fii si tu o perosana de succes insa nu stii exact care sunt lucrurile care te vor ajuta sa fii o perosana de succes, norocoasa. Iata ce fac oamenii norocosi si ce trebuie sa stii despre ei:

In primul rand, oamenii norocosi nu cred in noroc. Probabil ca v-ati gandit ca oamenii care au noroc au o anumita reteta de care tin cont atunci cand vor sa fie de succes. ei bine, acest lucru nu este deloc adevarat pentru ca oamenii care intr-adevar au noroc nu cred in noroc si nu astepta sa se intample un anumit lucru in voia sortii ci muncesc pentru a obtine performanta si succes. Asa se face ca oamenii norocosi nu cred in noroc.

Apoi, mai trebuie sa stii ca oamenii de succes risca ca sa castige in timp ce oamenii obisnuiti prefera sa renunte decat sa piarda un anumit lucru. Deci, este foarte important sa te gandesti foarte bine atunci cand ai  de luat o decizie importanta si sa stii ca nu vei reusi sa castigi daca nu risti.

De asemenea, chiar daca va gandeati ca oamenii care au noroc nu stiu ce-i aia ghinion sa stiti ca va inselati. Toti oamenii se intalnesc cu tot felul de situatii, unele placute si altele neplacute. Trebuie sa stii ca toata lumea are ghinion doar ca oamenii de succes numesc acest ghinion un eveniment neplacut. Asa se face ca ei castiga notorietate si ca au foarte mult de castigat.