Știi și tu că atunci când îți faci apariția la un eveniment important nu te prezinți oricum, ci în cea mai bună versiune a ta. Se zice că vedetele se lasă mereu așteptate așa că noul tău motto în viață trebuie să fie “Always late, but worth the wait.”.

Când evenimentul este important, cum arăți este direct proporțional cu acesta. Când intri în sala principală nu vrei să obții un “wow.” dezamăgitor și priviri trecătoare. Ci îți dorești fețe ca ale unei bufnițe ce exprimă acel “WOW!!!”, își țin respirația câteva secunde, te scanează din cap până-n picioare în slow motion și se mai și uită în urma ta în timp ce tu pășești țanțoșă, încrezătoare. Altceva, nu-i așa?

Ca să obții acest efect de domino, lăsându-i pe toți lați în interior când te admiră, ai nevoie de programări la salon, desigur. Și cum să le obții mai rapid și eficient decât cu Stailer?

Make-up-ul și coafura – armele letale ale oricărei femei

Când mergi la un coafor profesional ai mari șanse să găsești acolo și un make-up artist priceput. Stailer te ajută să găsești salonul potrivit în ziua evenimentului tău, ca să împuști doi iepuri deodată. Nu mai este cazul să suni cu săptămâni înainte, să mergi la diferite saloane, să plănuiești timpul dintre ele ca să nu se suprapună și să faci două drumuri obositoare. Găsești sigur unul pe Stailer, all in one.

Salonul de coafură este la fel de terapeutic ca baia dintr-un club și-ți voi explica de ce. Ai fost și tu în club cu prietenele de multe ori. Ai observat vreodată dinamica conversațiilor din baia fetelor? Plânge una în hohote după un ex și toată lumea din jur, deși sunt străine, îi sare în ajutor și îi zic să îl trimită de unde a ieșit, căci merită mai mult, iar el nu merită lacrimile ei. Așa e și în salon. Femeile adoră să își spună ofurile pe acolo, să se împrietenească și să obțină sfaturi golden. Unele și-au rezolvat într-un salon mai mult decât look-ul, chiar întreaga existență. Mai auzi și conversații de genul “Doamnă, bancnotele dumneavoastră sunt ude.” la care ea răspunde “Soțul meu a plâns mult când mi le-a dat.” Serios acum, la salon e mai bine ca la psiholog uneori.

Cu un simplu search în bara ta și câteva click-uri găsești saloanele disponibile din oraș. Accesezi stailer.ro și de acolo e super simplu. Alegi filtrele ca locația, genul, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora, iar tu găsești în câteva minute stiliștii dispuși să te primească oricând.

Ce avantaje ai dacă folosești Stailer

Stailer este complet gratuit și poate fi folosit de oricine. Știi și tu cât timp pierdeai înainte să obții o programare la salon. Acum tu deții controlul și alegi pe cine vrei tu, când vrei tu. Platforma activează momentan în Cluj, Iași, Timișoara, București și Oradea. Mergi la coafor azi, mâine și-n următoarele ore dacă simți nevoia. Ce-ți poți dori mai mult?

Regăsești în lumea Stailer mai toate serviciile de hair & beauty la care te poți gândi. Nu-ți este necesar un cont să faci o programare în 5 minute, însă unul creat te va ajuta cu mai multe aspecte. Cu ajutorul unui cont poți vizualiza saloanele la care ai fost, îți poți seta chiar și remindere, fiindcă știu că deja ai destule pe cap și nu vrei să-ți pierzi locul la salon. Poți și anula tot de acolo fără probleme, fără să suni pe cineva să dai explicații, numai fă-o în timp util ca stilistul să aibă posibilitatea de a găsi pe altcineva.

Intră și tu pe Stailer să vezi ce simplu e acum să mergi la saloanele din orașul tău. Pentru alte informații în legătură cu platfoma poți scrie la support@stailer.ro.