Nuntile in gradina sunt o optiune excelenta din mai multe motive: natura este magnifica, nu necesita infrumusetare, gradina poate gazdui o adunare mare de oameni, este mult mai ieftina o nunta in curte, si de altfel ofera un apus de soare incredibil.

Avantajele unei nunti in gradina de vara

In timp ce unii opteaza pentru o nunta la restaurante de ultima fita, cei mai simpli, care stiu adevarata bucurie, aleg sa organizeze o receptie de nunta in curtea casei sau opteaza pentru a inchiria un astfel de loc. O parte de teren privata este destul de importanta pentru intimitatea cuplului, dar si pentru invitati, iar peisajul este unul cat de poate de miraculos. De altfel, costul, care este un factor major, este relativ mai mic.

Un alt avantaj pentru o nunta in gradina, sub luminosul cort din panza il reprezinta si restrictionarea accesului. Astfel, nici un pofticios nu isi va lipi ochii de gard pentru a vedea ce se petrece dupa. Este cea mai buna optiune pentru degustari in aer liber, optand pentru un bar deschis. Desigur, cel care trebuie sa indeplineasca cerintele in materie de simplist, modern sau de atractie este bugetul.

Comandand un cont de pe www.tentevent.ro sau optand pentru inchirierea unui cort se obtin avantaje financiare majore. Preturile sunt super accesibile, atat pentru o nunta cu 100 de persoane, cat si pentru o nunta de 400 de persoane. Este cea mai buna solutie de a obtine zambete intr-o pastila de fericire. Tente.com ofera o variatie de modele de corturi, in dimensiuni, materiale si culori unice, care sa se potriveasca cu preferintele mirilor. De altfel, serviciile de amplasare si decorare al unui cort sunt accesibile, nu se face rabat de la calitate, iar timpul de organizare si montare este mai scurt de o zi.

Decorul unei nunti in gradina

Decoratiunile de gradina sunt cele mai bune, fiind destul de simpliste, minime, si prezinta avantajul oferirii unui peisaj din natura pe atat de superb, pe atat de rapitor. Cu toate acestea, florile sunt un complement perfect pentru orice cadru natural, si se pot folosi ca centre de atractie flori agatatoare sau flori de masa, concomitent cu o multime de plante la ghiveci.

Aranjamentele mari pot fi plasate pe piedestrale inalte sau in urne, ca intr-un stil englezesc de gradina, asezate printre mesele invitatilor. Petalele de trandafir pot fi presarate in fantani, pe iarba sau de altfel in cosulete mici aflate pe mese. Nu trebuie sa fie neglijate nici lumanarile plasate din loc in loc, mai ales pe timp de noapte, pentru a crea o atmosfera fermecata.

Alte idei pentru a decora gradina pentru o nunta de vara includ si intocmirea unei imagini in dimensiuni extra mari in care sa fie incluse imagini, fotografii si citate ale cuplului. Insa nu se exclude nici un arbore genealogic cu membrii ambelor familii. De asemenea, pentru cei si mai romatici se pot pune felinare, dar si un baldachin pentru un spectacol unic.

O idee placut surprinzatoare este si optarea pentru o nuanta unica la cravata invitatilor, o vestimentatie eleganta, dar usoara si vaporoasa in acelasi timp. Fiind o nunta in plina vara, tesaturile din dantela sau voal vor da o tema cu adevarat feerica nuntii.