Dacă te gândești puțin mai mult la timpul pe care îl pierzi efectiv făcând anumite activități inutile, cu siguranță ajungi la concluzia că ai nevoie de o reorganizare în viața ta. Chiar și banale lucruri, cum ar fi să cauți un salon, pot însemna un timp pierdut. Este adevărat că ai nevoie și de așa ceva, însă în mod ideal ai putea înlocui căutările clasice cu ceva mai eficient. Aici vorbim despre Stailer, platforma care digitalizeaza programările.

Stailer e aici, la un click distanță

Dacă nu ai auzit până acum de Stailer, este timpul să descoperi această platformă. Cu un singur click poți seta ceea ce ți-ar lua cu adevărat ore în șir să cauți și mai apoi să setezi programarea dorită. Fie că îți dorești doar să vezi serviciile oferite la DeLights Beauty Club  sau chiar să ajungi la acel salon, aceeași platformă îți este de ajutor.

Deocamdată este disponibilă pentru saloanele din orașe mari precum Iași, București, Timișoara, Cluj și Oradea. Cine știe, poate pe viitor lista acestor orașe va fi una mai lungă. Până atunci însă poți testa Stailer dacă te vei regăsi în unul din aceste orașe, dacă ești new in town, aici pentru un eveniment și ai nevoie de un look bine pus la punct.

Alege corect, alege ce îți convine

De o astfel de abordare aveam nevoie cu toții. Inevitabil la un moment dat ești în căutare de un stilist, de o cosmeticiană care să-ți rezolve o problemă a tenului, de un tehnician maseur care să îți relaxeze mușchii și așa mai departe. Căutările sunt obositoare, uneori programezi din pură nevoie și alegi ce este disponibil pentru moment. Însă tu îți dorești și meriți ceva mai mult decât atât.

Stailer scoate din ecuație pe cei care nu sunt din punct de vedere fiscal în ordine. Digitalizează programările și astfel aliniază aceste servicii cu lumea modernă în care trăim. Este și firesc să fie astfel. Să ne gândim că nu mai sunt acele vremuri în care a sta la coadă era o realitate. Nu mai trebuie să pierzi nopți căutând  paginile web ale saloanelor sau cel puțin un cont activ pe o rețea de socializare. Descoperă toate saloanele disponibile din orașul tău, prin Stailer.

Nu doar că milităm pentru rapiditatea și eficiența cu care Stailer, te ajută să programezi o vizită la salon. Este vorba și de faptul că totul este gratuit pentru publicul larg, pentru oricine, oricând.

Vezi si aici alte informatii. Poți da un search rapid seara târziu sau la prima oră a dimineții și nu trebuie să te simți prost că ești primul care sună pentru o programare, ca disperatul.

Gratuit este indiferent că vei repeta povestea și de câte ori te vei mai folosi de această platformă. Poți la fel de bine să îți faci un cont aici și astfel să îți gestionezi mai eficient programările. Este de asemenea gratuit! Află despre aceste avantaje din pagina oficială.

Contact: support@stailer.ro