In momentul in care isi doresc sa fie insarcinate, femeile incep sa se gandeasca la toate lucrurile si se preocupa de toate detaliile care le stau in cale si care le-ar putea face sa nu ramana insarcinate. Exista foarte multe femei care sper sa ramana insarcinate insa nu reusesc sa faca acest lucru.

Incerci de foarte multa vreme insa pare ca incerci fara succes pentru ca nu afli ca esti insarcinata. Totusi, te-ai documentat destul de mult de acest domeniu si pare ca tot nu ai gasit un raspuns pentru carte nu ai ramas insarcinata. Ei bine, pentru ca stiu ca exista tot felul de prostii care se scriu pe internet sau se aud de la unii oameni as vrea sa spun care sunt unele mituri care sunt neadevaruri.

Contraceptive

Am auzit de multe ori cum ca pilulele contraceptive iti pot conserva fertilitatea. Stim cu totii ca aceste pilule se administreaza in genere in momentul in care aveti probleme de genul unei menstruatii neregulate, in cantitati prea mici sau prea mari. Deci, pilulele contraceptive va vor pregati sa fiti mamica nu va vor opri de la asta.

Femei peste 40 de ani

Un alt lucru pe care l-am mai auzit este acela ca  femeile care au trecut de 40 de ani dar din punct de vedere clinic sunt sanatoase pot ramane insarcinate oricand dorim. Ei bine, faptul ca o femeie peste 40 de ani poate sa ramana insarcinata nu este fals. Sigur ca daca nu este intrata in perioada de menopauza, femeia poate sa ramana insarcinata insa ea nu are aceleasi sanse precum o femeie de 20 de ani sa ramana insarcinata. O tanara de 20 de ani are 25% sanse sa ramana insarcinata in timp de una de 40 de ani are sanse de 10%.