Se stie ca femeile au parca o obsesie in ceea ce priveste anumite elemente ce tin de vestimentatie si nu numai. Ce tine de posete si de genti reprezinta cel mai adesea un mare interes pentru ele. Unii ar spune ca este de fapt un stereotip. De fapt nu putem generaliza, doar ca realitatea vorbeste de la sine.

De ce genti

De unde marea placere de a avea tot mai multe genti? In primul rand pentru ca varietatea este cea care a incantat de fiecare data. Spun ele, au nevoie de o potrivire de stil la fiecare tinuta. O, si sunt suficiente ocazii pentru care sa se preocupe, de la stilul office si pana la cel sport. Mai mult decat atat, tine de preferinte proprii, de culori si design de tot felul.

Dar sa nu uitam de ceea ce inseamna partea practica. O geanta este in primul rand necesarul unei femei pentru a avea la ea tot felul de lucruri. Grijulie din fire, preventiva si nu numai, o femeie care dupa ea tot felul de produse de ingrijire, cele de organizare si tot asa. Unde sa le tina pe toate? In geanta, desigur.

Mai exista si partea cealalta de femei, a celor care prefera sa aleaga genti second hand. Intr-o oarecare masura se gandesc la ceea ce isi permit, mai apoi se gandesca ca nu ar strica sa isi completeze gama, colectia de posete si asta sub orice forma ar fi. O geanta second hand nu inseamna ca are o calitate indoielnica ci mai degraba ca este un tip de geanta la a doua purtare si atat. Daca e sa credem femeile care se plictisesc foarte repede cand vine vorba de accesorii si nu numai se pare ca mai toate gentile ajung sa fie plictisitoare destul de repede. Altceva decat ceea ce au pare sa atraga mai mult.

Una peste alta, se pare ca gentile second hand sunt o varianta destul de populara in zilele noastre. Asta pentru ca se ajunge tot mai adesea la concluzia ca au nevoie de ceva nou cumparat, care sa se asorteze unor tinute diverse. Acolo unde bugetul nu este unul prietenos exista si alternative de genul variantelor second hand.

Genti colorate, uni, simple sau cu design atragator si sofisticat, femeile si le doresc pe toate, in toate formele si culorile daca s-ar putea, cele indraznete si nu numai.