Se intampla de foarte multe ori sa nu ne dam seama care sunt lucrurile care sutn cu adevarat importante pentru fiecare dintre noi. Relatia de cuplu este lucrul foarte important la care tanjim cu totii. Indiferenti cat suntem de diferiti, cu totii avem un lucru in comun: ne dorim sa fim iubiti.

Inceputul oricarei relatii suna extrem de promitator pentru ca partenerii nu se cunosc si este normal sa apara diferite lucruri care sa faca ca lucrurile sa nu fie chiar perfecte. Totusi, pe masura ce trece timpul incepem sa nu mai punem pret asa cum ar trebui pe dovezile mici de afectiune de care fiecare dintre noi avem nevoie.  Oricum ar fi, nu este foart eusor sa pui caramida cu caramida pana cand reusesti sa construiesti un cuplu frumos care se poate destrama imediat. Ceea ce trebuie sa faceti este sa aveti grija sa faceti astfel incat sa va faceti un obicei din a spune partenerului cateva propozitii importante in fiecare zi, cu scopul de a va apropia din ce in ce mai mult. Iata care sunt acetsea:

  • In primul rand, indiferent cat suntm de ocupati la serviciu sau ce avem de facut, este mai mult decat important sa faceti astfel incat sa va faceti timp ca sa ii amintiti partenerul ca intr-adevar conteaza si el pentru dvs. Nu uitati sa ii trimiteti un mesaj scurt dar dragut care sa ii aminteasca partenerului ca este important pentru tine si ca are o anumita semnificatie. Astfel, nu va trebui sa subestimezi valoarea si expresivitatea cuvintelor „mi-e dor de tine” sau „ma gandesc la tine”. Astfel, veti mentine vie pasiunea dintre voi.
  • De asemenea, tot in cuplu trebuie sa existe lucruri bune si lucruri mai putin bune. In cazul in care te deranjeaza ceva la partenerul tau, cel mai ine este sa ii spui acest lucru direct.