Se intampla ca din ce in ce mai multe persoane sa se planga de unele dintre cele mai dificile boli, cu care sunt nevoiti sa se confrunte in aceste timpuri, majoritatea aparute din lipsa de igiena si din nepasare. De aceea, se intampla ca deseori sa nu reusim sa ne ducem la bun sfarsit sarcinile zilnice, incat ba avem dureri de cap, ba de abdomen si de cele mai multe ori ne simtim lipsiti de energie.

De ce iti lipseste energia?

Probabil ca ti-ai pus de multe ori aceasta intrebare, incat ai ajuns si singur la un raspuns pentru care ai constatat ca nu mai ai energie din cauza oboselii, a starilor de extenuare, dar impreuna cu depresia si motivatia scazuta de la locul de munca aceasta se accentueaza si ne face sa fim adeptii medicamentelor si a produselor cu un continut ridicat de cofeina. Mai mult de atat, lipsa de energie se datoreaza si lipsei de somn, a stresului si a lipsei de exercitii fizice, care nu fac altceva decat sa ne surmonteze si mai mult propriul organism.

Energia se reia din fructe si legume, care contin cat mai multe vitamine si minerale de care organismul nostru are nevoie, astfel incat un regim alimentar bogat in aceste produse ne ofera o nutritie de calitate si rezolva deseori acest simptom al lipsei de energie. Pentru ca ne gandim  cum sa rezistam zi de zi stresului si oboselii putem opta pentru un tratament naturist chiar aici ideal pentru fiecare in parte, considerat a fi un supliment alimentar.

Sfaturi pentru energia de a doua zi

  1. lectura inainte de culcare este un element important pentru relaxarea muschilor, dar si pentru a ne asigura o stare de stimulare pentru urmatoarea zi;
  2. filmele sunt si ele esentiale in dezvoltarea si relaxarea sorganismului lipsit de energie, pentru ca acestea ne pastreaza mintea activa si antrenata;
  3. de evitat televizorul sau consumul de alimente in pat, pentru ca nu fac decat sa ne ingreuneze miscarea si respiratia. Este esential sa stim ca patul trebuie sa fie doar pentru a dormi in liniste sau pentru a mentine vie o relatie intima.
  4. nu adormim cu lumina aprinsa, pentru ca aceasta nu va face altceva decat sa ne accentueze si mai tare starea de oboseala, incat sa nu ne mai dam seama unde este energia de mult pierduta;
  5. trebuie sa evitam pe cat posibilul ca animalele de companie sa se urce in patul nostru, pentru ca acestea cu siguranta vor face galagie pe timpul noptii, si cel mai indicat este sa le mutam in alta camera sau in propriul lor de dormit.