De foarte multe ori am auzit femei care spuneau sa isi doresc sa isi schimbe partenerul. Este posibil acest lucru? In continuare vei afla daca poti sa iti schimbi partenerul sau daca toata ,unca ta e in zadar:

Nu se poate sa doresti sa iti fie bine in viata asta si in relatia de cuplu atat timp cat tu astepti de la el sa se schimbe. Nu de la el trebuie sa inceapa schimbarea. Nu el trebuie sa dea startul ci TU. Tu cel care sesizeti ca ceva nu iti place, ca ceva te raneste, ca ceva te face sa suferi si sa iti repeti aceleasi ganduri triste in minte.

Ce sa faca el saracul daca el nu este constient de ceea ce se intampla? Cum sa fie in stare daca nu isi poate potoli demonii interiori? Nu este apt si nu doreste poate o schimbare. Poate ii place asa, de ce vrei tu acum sa il schimbi? Tie ti-ar place ca cineva sa te schimbe pe tine sa fii asa cum el isi doreste?

Nu exista schimbare fara munca. Tot ceea ce avem sau vom avea in viata asta inseamna sa punem mana sa facem, sa stabilim, sa actionam sa-i dam bataie sau sa trecem la treaba cum imi place mie sa spun. Totul este posibil cu actiune, insa dorinta este cea importanta, intensitatea ei.

Esti o persoana matura, asta inseamna maturitatea, sa actionezi, sa faci, sa decizi pentru tine. Cine te pune sa stai langa un partener care nu te multumeste, care te abuzeaza, care jigneste si desconsidera? Cum e posibil sa permiti asa ceva sau cat timp esti dispusa sa permti asa ceva?