Primăvara este cunoscută drept anotimpul în care natura prinde din nou viață, păstrându-și farmecul și înflorind chiar și după frigul iernii. Asemenea naturii sunt și oamenii, care în urma  obstacolelor se ridică și își continuă drumul. Mai mult, sunt persoane gata să facă schimbările pe plan personal, precum cele de look, care le pot reda strălucirea. 

Schimbările de look pot fi extrem de benefice pentru psihicul tău. Reîmprospătându-ți aspectul, te vei simți mai bine în pielea ta și automat vei prinde mai multă încredere în propria persoană. Probabil ai avut momente în care ai râvnit după o anumită coafură văzută pe internet, însă nu ai avut curaj sa o adopți din cauza fricii de a obține un rezultat nefavorabil. Platforma Stailer te încurajează să optezi pentru astfel de transformări fără frică, oferindu-ți posibilitatea de a alege hairstylistul ideal. 

Cum este posibil? Răspunsul e foarte simplu: descarcă noua aplicatie Stailer și vei vedea că puterea de decizie stă de acum în mâinile tale. Pe platformă, poți selecta ora și data la care îți permite timpul să mergi la coafor. În funcție de această alegere, vei găsi lista saloanelor disponibile în acel moment. În plus, odată ce ai ales tipul de serviciu pentru care optezi, vei putea vizualiza prețul acestuia, dar și timpul alocat, în funcție de salon.

Cu Stailer, tu deții controlul

Foarte multe persoane nu îndrăznesc să facă schimbarea la care visează pentru că au teama de a nu se trezi cu o coafură nereușită sau care pur și simplu nu îi avantajează. Pentru a evita astfel de momente, pe Stailer poți vizualiza dinainte recenziile clienților care au apelat la serviciile profesioniștilor de pe aplicație. Mai mult, platforma îți pune la dispoziție un catalog cu rezultatele obținute la saloanele disponibile pe Stailer. Astfel vei vedea exact maniera în care lucrează hairstyliștii, dar în aceeași măsură, te poți inspira din acele fotografii atunci când te gândești la o transformare, dar nu știi ce alegi.

Pentru că sunt momente în care ești prins cu treaba și poți uita tot ce ai listă pe ziua respectivă, Stailer îți poate trimite un mesaj cu datele de care ai nevoie pentru a-ți reaminti de programarea pe care ai făcut-o. De asemenea, Stailer înțelege perfect faptul că situațiile neprevăzute își pot face simțite prezența în orice clipă și îți pot strica programul. De aceea, îți oferă posibilitatea de a-ți anula programarea fără problemă și te poți reprograma altă dată. Citeste aici pentru alte detalii.

Descarcă acum aplicația Stailer sau intră pe pagina stailer.ro și programează-te în funcție de programul tău la salonul de înfrumusețare potrivit ție. Putere de alegere stă în mâinile tale de acum. Transparența informațiilor legate de adresa, locația salonului, timpul alocat serviciului, recenziile sau pozele oferite îți pot fi de mare ajutor în alegerea pe care urmează să o faci. Prin Stailer te poți programa rapid și ușor la cosmetică, make-up, coafor, manichiuristă, un tratament facial, o ședință de epilare definitivă sau la un masaj relaxant. 

Ai curaj să faci o schimbare alături de aplicația Stailer! 

Contact:

support@stailer.ro