Sigur ca toti am trecut la un moment dat printr-o despartire care parea a fi foarte greu de depasit dar acest lucru se intampla doar la inceput. Este normal ca imediat dupa ruptura sa incepiu sa te simti intr-un anumit fel, sa nu te simti prea bine si sa suferi intr-o oarecare masura. Este normal sa se intample asa insa cel mai important este sa iti amintesti ca inainte de fosta relatie ai mai avut una iar despartirea a fost aproximativ la fel de grea.

Orice om a trecut la un moment dat prin despartire si orice om a suferit din cauza pierderii unei persoane dragi. Este foarte important sa detectam cauza care ne face sa suferim si sa incercam sa o reparam cat mai repede cu putinta. Ce trebuie sa faci?

In primul rand, este foart eimportant sa nu consideri ca s-a produs sfarsitul lumii daca v-ati despartit. Nu esti nici prima si nici ultima persoana, mai ales daca te gandesti ca sunt oameni care se despart dupa zeci de ani petrecuti impreuna.

Trebuie sa faci astfel incat sa treci peste aceasta veste destul de grea si sa ramai calma. Va fi mult mai bine atat pentru tine cat si pentru relatia ta cu partenerul.

Stiu ca lacrimile iti vor umple ochii instantaneu. Plangi, dar cand te-ai linistit putin, dupa ce ai reusit sa depasesti socul, mergi la el pentru a discuta despre acest subiect, in care sa intelegi, printre altele urmatoarele: ce s-a anume s-a intamplat de vreau sa va despartiti?, ce l-a facut sa nu se mai simta bine/implinit in relatia cu tine? si daca poti face ceva pentru a indrepta lucrurile? Dupa fiecare intrebare pe care i-o adresezi, asculta cu atentie ceea ce ti se spune, fara sa intervii absolut deloc.

Astfel, vei reusi sa afli care este problema si ce anumit a produs ruptura. Te vei simti mult mai bine si vei reusi sa treci mai usor peste acest lucru.