lucky studio iasiSe spune ca suntem tot mai atrasi exact de ceea ce pare interzis. Videochatul, spre exemplu, pare sa fie acel tip de job atipic. Pare sa fie ceea ce societatea numeste „indrazneala de a te expune”. Asa sa fie? Cat de mult conteaza parerea celor din jur? Cat pret pui pe ceea ce altii spun?

Am fost mereu intr-un soi de dilema despre ce anume sa facem. Unii spun ca nu, intuitia ta spune ca nu este nimic gresit din asta, deci ce alegi? Pana cand sa iti contorizezi decizia, tine cont de faptul ca ceea ce tu iti doresti nu trebuie sa aiba legatura cu unul sau cu altul.luckystudioz.ro

Spre exemplu, asa cum vei gasi si pe www.luckystudioz.ro parerea celor din jur are deja o pierdere de nuanta cand ceea ce ai ales este pe placul tau. Este vorba de un studio de videochat care ofera cu mult mai multe conditii de lux ca oricare altul pe piata de profil. Aici poti spune cu adevarat ca a lucra la videochat este un rasfat.

Stim ca multi sunt cei care condamna, comenteaza, arata cu degetul spus in termeni populari. Prefera sa creada orice informatie pana cand sa stie concret despre ce este vorba. Asta in schimb nu are de ce sa afecteze decizia unui model in cadrul unui studiovideochat lucky studio de acest gen. Fetele stiu ce isi doresc, fetele stiu ce cauta in viata si tocmai de aceea nu tin cont de rautatile unora sau a altora. Si pana la urma de ce sa nu fie asa?

Curajul de a fi propriile stapane pe viata. Paradoxal, se pare ca tinem mai mult cont de imaginea pe care o avem in fata celor din jur insa nu ne gandim ca in asa fel nu facem altceva decat sa traim precum altii isi doresc, nu facem altceva decat sa multumim pe altii insa nu si pe noi. Sa facem un simplu exercitiu de imaginatie si sa ne dam seama daca suntem in pozitia corecta: cele care fac videochat castiga mii de euro. Altii doar viseaza la asa ceva. Si nu le pasa de unii sau de altii, traiesc in lux. Acum cine este mai castigat pana la urma?

Desigur, avem cu totii dreptul la libertate si de fapt uitam sa profitam de asta, judecand dupa ceea ce spun unii, altii, cei din jur si nu ne bazam pe propria incredere.