Ce faci atunci cand nu ai chef de mai nimic? Muzica te plictiseste, un film e prea lung si eu nu am postat ceva in ziua respectiva. Ce te poate salva de rutina si de oribila plictiseala? Din fericire, tot eu vin in salvarea ta. Iti recomand un blog pe care l-am descoperit recent: ieseanul.eu.

Nu-ti fa griji daca nu stai in Iasi sau in zona, deoarece blogul pare sa se axeze mai mult pe stiri si informatii generale, decat pe lucruri care sa tina strict de zona Iasului. De exemplu, articolele din ultimele zile vorbesc despre beneficiile migdalelor in alimentatia zilnica, despre gafe de programare celebre care au costat miliarde de dolari sau euro in pierderi, dresajul cainilor, detoxifiere si nutritie, turism si curiozitati despre Franta. Si asta doar in ultimele zile.

Astfel de bloguri mi se par cele mai atractive, deoarece nu se axeaza doar pe o anumita tema. Sigur, o tematica precum computerele sau tehnologia in general poate sa domine un blog, insa cat succes ar avea un blog doar despre curiozitati din Franta? Asa ca, prin alternarea temelor si subiectelor abordate, eu sunt de parere ca poti sa atragi mai multi cititori –  si asta e intreaga idee, nu? Sa ai cat mai multi cititori.

Un alt lucru care imi place este faptul ca alterneaza si in modul de prezentare a articolelor. In timp ce unele sunt mai obiective, precum beneficiile migdalelor (nici nu cred ca ai putea sa prezinti altfel, de fapt, decat daca esti alergic), sunt si articole subiective, care par scrise din inima si sunt lectii de viata foarte bune. Un astfel de exemplu este un articol care mi-a placut foarte mult, „Lucruri nemaipomenite in viata”, in care incerca sa-ti redea speranta ca totul se va intampla intr-un final dupa cum doresti si ca vei avea parte de acel „happy ending” la care visam cu totii. Foarte frumos!