A venit vara si cu siguranta fiecare dintre noi se gandeste la o vacanta pentru relaxare. Orice persoana are nevoie de cel putin un concediu in fiecare an pentru a reusi sa dea randament pentru tot timpul.

Marea neagra este o locatie in care vin din ce in ce mai multi oameni, turisti romani sau straini. Nu reusim sa ne dam seama care sunt lucrurile care ne determina sa fim obositi. Ei bine, oboseala si stresul sunt doua motive care trebuie sa ne determine sa calatorim cat mai mult. Daca nu aveti suficienti bani pentru a merge intr-o tara exotica in calatorie, Marea Neagra poate  fi o optiune care va poate ajuta sa faceti o alegere buna.

Marea Neagra poate fi vizitata atat in Romania cat si in Bulgaria, asa ca decizia va apartine. Puteti incerca sa mergeti cu masina pentru ca astfel nu veti chetui atat de multi bani. In plus, daca locurile din masina vor fi ocupate in totalitate, cu siguranta totul va mult mai ieftin. De asemenea, daca nu aveti o masina puteti inchiria una de la rent a car bucuresti.

In continuare va vom oferi cateva sfaturi referitoare la alegerea vacantei. Iata cum ar trebui sa alegi si unde poti merge in vacanta in Bulgaria:

Nisipurile de aur

Una dintre cele mai interesante idei care te pot ajuta sa ai o vacanta minunata la mare este destinatia la Nisipurile de aur. In cazul in care nu stiti cum sunt aceste plaje, aflati ca aici sunt plaje foarte lungi de pana la 30 de km si late de 100 m cu nisip foarte fin si apa albastra. Aici puteti desfasura foarte multe activitati care va vor transforma vacanta intr-una cat se poate de frumoasa.

 Balcik

Acesta este un orasel-statiune pitoresc si se afla in nordul Bulgariei. Aici exista foarte multe plaje inguste si un loc intim, perfect pentru relaxarea oamenilor. Palatul din Balcik este resedinta de vacanta a Reginei Maria, iar Gradinile Botanice Balcik sunt unele dintre cele mai frumoase si atractive destinatii.

Sf. Constantin si Elena

Aceasta statiune este inedita prin felul ei si datorita faptului ca pe langa malurile Marii Negre, statiunea are izvoare cu apa minerala si apa termala. Ei bine, aceasta statiune are locuri si plaje ideale pentru vacante de vis. Puteti alege oricand o vacanta in statiunea Sf. Constantin si Elena.