Pictorul Fericit este acel magazin online pentru pictura, de unde poti achizitiona tot ceea ce ai nevoie pentru a picta un tablou. Gasesti aici o gama variata de produse cu si despre pictura pe care le poti comanda oricand. Alaturi de accesorii gasesti si renumitele picturi pe numere, potrivite de pasionatii de arta care nu au foarte mult talent in aceasta arie, dar si pentru cei care vor sa stie care va fi rezultatul muncii lor. Sunt disponibile zeci de variante pe site de unde poti alege ceea ce iti place. Daca respecti delimitarile si completezi fiecare contur cu acea culoare potrivita, care corespunde cu numarul de pe panza, vei realiza la final un minunat tablou. Va arata ca pe mock-up, stickerul de pe cutie ce iti arata cum va fi tabloul cand este finalizat.

In materie de accesorii pentru pictura Pictorul Fericit este sursa ideala pentru achizitii in acest domeniu, cel al artei. Gasesti aici atat diverse tipuri da panza, dar si culorile necesare, atat de ulei, acrilice, cat si vinilice. Comanda chiar seturi complete care contin peste 100 de accesorii, iar unele au chiar si un sevalet inclus.

Picteaza pe o panza neagra

Cand vine vorba despre arta nu prea exista reguli. Imaginatia poate fi exploatata la maximum si orice idee poate fi asezata pe panza. Afla in acest sens ca poti gasi aici chiar si panza neagra disponibila in doua marimi diferite. Aduci astfel un plus picturilor tale si experimentezi noi tehnici si moduri de a picta.

Poti sa vezi aici si alte informatii despre panzele disponibile si nu numai. Panza neagra este o buna sursa de inspiratie si poate aduce un plus picturii tale. Poti picta in acest sens pe aceasta un cer instelat sau chiar galaxia. Culorile deschise aplicate vor contrasta foarte frumos cu fundalul negru. Ochii de pisica pot fi iar o sursa de inspiratie perfecta.

Siluetele de femeie pictate atent pe acest fundal negru pot deveni chiar piese centrale din casa ta, care aduc un plus stilistic incaperilor. Oricand esti inspirat sau cand vrei sa te detasezi de probleme, alege sa pictezi. Cu ajutorul unui sevalet pe care il poti comanda tot de pe site poti merge oriunde in natura sa pictezi.

Descopera toate produsele de la Pictorul Fericit si picteaza oricand iti doresti sa te relaxezi. Ai parte de transport gratuit pentru comenzile mai mari de 99 lei.

Contact:

contact@pictorulfericit.ro

0754 459 540