Este foarte important ca atunci cand ne apucam de renovat o casa sau ne apucam de un proiect sa avem o echipa de constructori sau mesteri care sa fie in stare sa duca proiectul pana la final in conditii cat mai bune atat pe plan financiar cat si cand vorbim despre executie.

In primul rand, este foarte important sa avem lucrurile foarte bine puse la punct inainte sa ne apucam de executia unui proiect. Tot in aceasta faza controlam si costurile lucrarilor pe care le facem. De asemenea, aceasta este momentul potrivit in care sa discutam despre proiect si sa alegem cea mai competenta echipa pentru a ne finaliza proiectul.

Una din cele mai des intalnite greseli este alegerea unei firme care ofera cel mai mic pret pentru a executa constructia. Daca apelati la firma cu cel mai mic pret nu va puteti astepta sa aveti o calitate si o estetica ireprosabila. De cele mai multe ori o echipa care isi ofera serviciile la preturi foarte scazute, are o calitate scazuta a serviciilor. Astfel, nu vei face decat sa pierzi timp, bani si energie. Bineinteles, nu inseamna ca daca alegi cea mai scupa firma iti va garanta si cele mai bune servicii, insa poti analiza piata si serviciile prestate de firmele de constructie de pe piata.

Este foarte important sa ne informam si sa analizam piata inainte de a alege firma cu care dorim sa colaboram. Consultati cat mai multe oferte inainte de a face decizia finala. Pe langa preturi, interesati-va de manopera si materialele care se folosesc pentru executia constructiei.

Dupa ce am facut o selectie si ne-am hotarat asupra agentiei cu care dorim sa colaboram, trebuie sa avem in vedre portofoliul firmei. Va puteti folosi de un portofoliu sau vizitand, pur si simplu lucrarile pe care aceasta le-a realizat anterior.