Toate gospodinele stiu ca bicarbonatul de sodiu trebuie sa fie folosit in buatarie pentru preparerea prajiturilor si a painii deoarece acesta le face sa creasca in mod miraculos. Ei bine, dupa o zi de munca in bucatarie, meriti sa te rasfeti. Si cum altfel decat cu bicarbonat de sodiu? In cazul in care nu stiai, bicarbonatul de sodiu este foarte bun pentru frumusete si aduce numeroase beneficii pentru aceasta.

Este posibil sa nu stii care sunt intrebuintarile bicarbonatului si otcmai de aceea te invit sa citesti articolul urmator:

Inalbitor pentru dinti

Daca pana acum mergeai la dentist sa iti albesti dintii, poti sa afli ca bicarbonatul de sodiu este solutia de toate zilele. Bicarbonatul de sodiu face dintii mai albi, insa folosirea lui zilnica poate dauna, asa ca limiteaza-te la al folosi de 2-3 ori pe luna. O alternativa mai putin severa este adaugarea de putin bicarbonat de sodiu pe periuta si pasta de dinti. Vei obtine o respiratie proaspata.

Baie minunata

Asa cum spuneam mai sus, dupa o zi de treaba meriti o relaxare din plin. Asadar, du-te si da drumul la apa in casa si pune sare de baie impreuna cu bicarbonat.  Bicarbonatul de sodiu si sarea de baie lucreaza la detoxifierea organismului. Sarea atrage toxinele iar bicarbonatul de sodiu se asigura ca acestea sa nu re-intre in organism.

Sampon

Daca nu ai un sampon prea bun trebuie sa apelezi la anumite trucuri. Foloseste bicarbonatul de sodiu amestecat cu apa in loc de sampon. Bicarbonatul are o mare putere de curatate si va scapa parul tau de toate rezidurile, inclusiv de cele lasate de samponul normal.

Acnee

In cazul in care ai probleme cu tenul folsoeste cu incredere bicarbonat. Fa o pasta formata din apa si bicarbonat si aplica pe cosuri sau pe punctele negre. Rezultatele vor fi uimitoare dupa prima aplicare. Aplica masca o data pe saptamana.