De obicei, femeile tin mai multe secrete decat partenerii lor si implicit vor ca acestea sa fie in siguranta, motiv pentru care de cele mai multe ori femeile sunt greu de citit. Sigur, unele secrete sunt doar cateva din lucrurile pe care o femeie este capabila sa le memoreze, ea fiind buna la o multime de lucuri. Atunci cand vrei sa ascunzi ceva de partenerul de viata este bine sa te gandesti ca si acesta poate ascunde unele informatii de tine.

Probabil de cele mai multe ori o femeie aude informatii care o fac sa se gandeasca daca relatia sa este destul de serioasa si implicit cum va rezolva o problema de infidelitate, pentru ca a tine un secret si a nu-l impartasi cu partenerul poate fi o infidelitate interioara. Unele femei aleg sa se destainuie unor alte prietene care par a le intelege si implicit acestea sa le furnizeze sfaturi. Poate ca a spune cuiva ce te doare nu este atat de bine, incat femeile pot fi rele in masura in care sunt bune.

Daca stii sa citesti bine comportamentul unui barbat si implicit sa iti dai seama de ceea ce acesta este capabil, atunci nu mai este nevoie sa tii nici un secret. Te temi ca acesta va atrage mai multe priviri atunci cand esti la un eveniment? Ti-e frica ca iti va stirbi atentia? Atunci adopta o atitudine si o vestimentatie incat partenerul sa nu isi ia ochii de pe tine toate seara.

Unii barbati prefera sa petreaca timp cu prietenii sai, fie ca este vorba de o bere, de un meci pe stadion sau de o miscare in parc. Este bine sa ii intelegi ingrijorarea si sa nu il sufoci, pentru ca la fel de bine si tu ai nevoie de timp pentru a iesi cu fetele la un suc sau de a face cumparaturi in cele mai mari magazine si centre comerciale. Intelegerea este totul intr-o relatie!