Baia este un mediu in care ne petrecem ceva timp din viata si nu trebuie sa scapam din vedere faptul ca aceasta are nevoie de unele modernizari menite sa ne asigure si mai mult confortul. Atunci cand vorbim despre o baie moderna vorbim despre culorile anului, despre accesorii, despre echipamente moderne precum si despre sistemele de instalatii si electricitate.

Achizitia aplicelor de perete

aplicaAchizitia unor astfel de echipamente trebuie sa fie primul pas atunci cand ne gandim la iluminat si nu trebuie sa uitam ca cele mai bune echipamente de iluminat baie doar aici se gasesc, sisteme care sa se potriveasca cu intreg ambientul si cu personalitatea intregii familii. Daca sunteti in cautarea celor mai bune optiuni pentru o baie eleganta, sofisticata, atunci nimic nu se compara cu aplicele cu leduri de perete. Aceste corpuri de iluminat dau un aspect frapant baii, in masura in care sunt cu mult indepartate de chiuvete. Aceasta optiune de iluminat poate fi cea mai buna optiune pentru a face economie la factura de curent electric, in primul rand pentru ca ledurile aplicelor dureaza mai mult si sunt rezistente aburilor sau socurilor.

Suporturi de iluminat

Aceasta este cea mai buna si mai convenabila optiune de a face o baie luminoasa, deoarece singurele componente de care avem nevoie sunt cuie si suporturi. Acestea vor asigura  aplicarea unor suporturi si accesorii care sa redea o lumina generala buna de baie. De asemenea putem instala un plafon de lumini, precum si becuri suspendate. La unele bai se potriveste si modalitatea becurilor agatate, chiar daca exista suficient spatiu pentru lux si infrumusetare. Daca va doriti sa realizati din baie un loc de relaxare si spa unde calitatea timpului este bine fructificata astfel de corpuri ofera destula manevrabilitate.

Utilizati oglinzi de baie pentu efect de luminozitate

Acestea sunt cele mai utile si simple metode de prindere a suporturilor de iluminat din baie, deoarece ofera lumina adecvata pentru sarcinile de barbierit sau de dus. Astfel de oglinzi sunt de mare ajutor pentru ca pot fi plasate in spatele oglinzilor, in spatiile de depozitare ale baii, incat sa se obtina suficienta lumina pentru a gasi articolele din baie. De asemenea, daca avem un cabinet care detine unele piese decorative, aceste suporturi de iluminat focalizeaza perfect lumina si oglinda pentru un plus de spatiu.

Lumini de baie obscure

Acestea sunt o optiune minunata care ofera o facilitate mai mare de economisire a energiei. Se poate regla intensitatea luminii din baie si de poate obtine o atmosfera placuta. Sau, in caz contrat, se poate ridica luminozitatea de care aveti nevoie in baie. Cerinta de iluminat in baie este intr-adevar o planificare inteleapta fiind multifunctionala.