Barbatii se exteriorizeaza foarte greu si de cele mai multe ori femeile nu stiu sau nu isi dau seama daca partenerul ei o iubeste.

Pentru ca stiu cat de mult ti-ai dori sa stii daca intr-adevar te iubeste pentru ca il vezi atat de zgarcit in declaratii, m-am gandit sa va ofer cateva sfaturi despre gesturile care ii tradeaza iubirea. Iata care sunt gesturile unui barbat care iubeste:

Saruturile indelungate

In momentul in care iubesc pe cineva, barbatii incep sa se comporte ca adevarati indragostiti. Dupa ce te saruta, sta si te priveste cateva minute fara sa iti spuna nimic. Acesta este un gest de iubire pe care il fac barbati.

Zambetul

Asa cum probabil ca stiti deja, simpatia unei persoane pentru o alta persoana se citeste prin zambet. Mai exact, in cazul in care barbatul tau iti zambeste uneori subtil, inseamna ca are sentimente pentru tine, fara nici o indoiala.

Strangerea de mana

ti s-a intamplat vreodata ca partenerul sa iti stranga mana cu putere? Ma refer sa faca acest lucru cu drag… daca ti s-a intampla asa ceva, poti sa fii sigura ca te iubeste. El se poate exterioriza astfel si de multe ori te strange de mana tocmai pentru ca doreste sa se exteriorizeze si sa faca vreun gest de iubire.

Mesaje frecvente

Daca stii ca barbatul tau iti mai triite cate un mesaj de-a lungul zilei, fie ca vrea sa stie despre tine si despre ce faci tu sau fie ca vrea sa iti spuna ca te iubeste., este clar. Barbatul tau se gandeste la tine si de multe ori cade pe ganduri si se gandeste la tine.

Gesturi marunte

Iubirea nu inseamna cadouri scumpe. Astfel, in cazul in care vezi ca este atent cu tine si iti faci mici daruri care sa iti arate ca te iubeste, inseamna ca sentimentele sunt sincere,