Alergam din ce in ce mai mult dupa bani, si uitam ceea ce este cu adevarat important. Banii sunt doar cei care ne intretin fericirea. Un om cu adevarat implinit si realizat este acela care se bucura atat de o cariera, cat si de familie. Desi poate pentru unii pare imposibil, putem fi fericiti atat pe plan personal, cat si pe plan financiar. Iata cum poti face acest lucru:

Gestioneaza-ti foarte bine timpul. Fie ca la locul de munca petreci 8, 10, sau 12 ore, poti sa iti faci putin timp liber. In acest timp liber ramas, poti sa te ocupi de tine si de nevoile tale. Daca insa te poti mandri si cu un partener de viata, timpul ramas trebuie sa ii revina si lui. Fie ca petreceti impreuna o ora sau cinci in fiecare zi, importanta este comunicarea. Chiar daca sa presupunem ca intr-o zi avem prea multe pe cap si nu avem timp de o activitate pe care sa o facem cu iubitul nostru, suficienta va fi o conversatie. Ii poti povesti ce ai facut azi, ce urmeaza sa faci a doua zi, sau orice te nelinisteste. Astfel iti vei schimba si dispozitia. Vei deveni mai relaxata si mai sigura de faptul ca a doua zi va fi bine. Nu doar tu simti nevoia unei apropieri. Si el doreste sa petreaca timp cu tine. Este foarte important sa comunicati in permanenta.

Daca este posibil acest lucru, propune-i sa te ia de la locul de munca si sa mergeti impreuna spre casa. Pe drum veti mai schimba cateva vorbe si va veti bine dispune.
Uita in weekend de grijile de la serviciu, si savureaza momentul. Pentru o viata fericita, este recomandata evitarea gandurilor negative. Tot ceea ce conteaza sunteti voi.

In putinul timp liber, incercati sa faceti cat mai multe activitati impreuna: va puteti plimba, sa gatiti, sa stati in parc, sa mergeti la restaurant, si multe altele.