Se intampla de foarte multe ori c femeile sa se simta chinuite pur si simplu  pentru ca trebuie sa faca fata tuturor lucrurilor care li se intampla zilnic. Poate ca e putin cam mult spus chinuitor insa in orice caz pentru o femeie este foarte stresant sa aiba sarcinile de mama, sotie si femeie de cariera in acelasi timp. De foarte multe ori v-ati intrebat cum ar trebui sa faceti pentru a mentine un echilibru intre acestea si probabil ca nu ati reusit.

Foarte multe femei isi doresc sa fie perfecte. Din cauza faptului ca isi doresc sa fie perfecte, sa le faca fata tuturor acestor lucruri cu brio, femeile ajung sa greseasca si sa faca diferite lucruri nepotrivite. Este vorba despre faptul ca femeile isi doresc prea mult sa fie perfecte si astfel ajung sa dea gres atat in cariera cat si in viata de familie.

Nu stii ce trebuie sa faci pentru ca totul sa fie perfect? Nu mai vrei sa dai gres si vrei sa fii o femeie de succes atat la serviciu cat si acasa? Iata cateva sfaturi;

  • In primul rand, trebuie sa faci astfel incat sa lasi problemele de acasa, acasa atunci cand esti la serviciu si invers. Chiar daca micutul tau a ramas cu bona acasa trebuie sa te gandesti la faptul ca serviciul iti permite sa iti platesti o bona si ca ii poti asigura copilului toate lucrurile de care are nevoie. Nu trebuie sa te invinovatesti pentru niste lucruri banale. Asadar, nu combina cele doua planuri ca sa poti sa faci fata cu brio amandurora.
  • De asemenea, incearca sa gasesti o bona potrivita. Probabil ca te gandesti ca i se poate intampla copilului diferite lucruri insa trebuie sa alegi persoana cea mai potrivita care sa aiba grija de copilul tau. Poti alege chiar sa stea cu unul dintre parinti. Ar fi ideal.