Apar in decursul vietii, de cele mai multe ori pe nepusa masa, o multime de evenimente la care trebuie musai sa participi. Nu doar ca iti pui intrebari vizavi de tinuta pe care o vei purta, ci incep si ingrijorarile cu privire la look-ul pe care il vei afisa. Cel putin la acest din urma punct online-ul iti vine in ajutor.

Ai auzit de platforma Stailer? Este cea prin intermediul careia iti poti face, simplu si rapid, o programare la un salon de top. Fie ca trebuie sa mergi la coafor Cluj-Napoca, manichiura & pedichiura, tuns, vopsit, pensat de exemplu, nu vei mai pierde timpul cu programarea daca alegi sa utilizezi platforma Stailer!

Schimba stilistul actual cu unul si mai bun – Stailer te ajuta sa il descoperi!

Stailer iti ofera doua variante de folosire: fie filtrezi saloanele dupa servicii, fie mergi direct la rubrica saloane partenere. In cazul in care optezi pentru prima optiune de folosire a platformei, trebuie sa stii ca ai toate sansele sa dai peste stilisti si mai buni decat cel la care apelezi in momentul de fata.

Stailer aduna toate saloanele de top din Cluj la un loc, iar asta nu poate inseamna decat ca aduce in atentia ta servicii profesionale. Asadar, daca vrei sa ai parte de servicii de beauty la standarde internationale, nu ezita sa iti faci cat mai curand o programare folosind Stailer.

Foloseste filtrul de cautare de pe stailer.ro pentru a-ti rezerva o sedinta la salonul in care profesionalismul este la el acasa.

Cum functioneaza mai exact platorma Stailer?

Adineauri ti-am amintit de faptul ca poti folosi platforma Stailer in doua moduri. Iti poti face o programare la salonul de interes pentru tine chiar si daca nu iti creezi un cont de client.

In cazul in care, sa zicem, nu mai poti sa ajungi la programare, sa stii ca o poti anula extrem de simplu. Trebuie doar sa intri in contul tau de client Stailer, asta in cazul inca ti-ai creat unul. In caz contrat, acceseaza link-ul pe care l-ai primit prin SMS atunci cand ai realizat programarea pentru a o anula – nimic mai simplu si mai practic!

Nu te costa nimic sa iti faci o programare la un salon din Cluj folosind platforma Stailer. De asemenea, nu te costa nimic nici sa anulezi o programare facuta. In cazul in care apar probleme la respectivul salon, mai exact stilistul este nevoit sa iti anuleze programarea, vei fi instiintat din timp cu privire la acest lucru.

Stailer vrea ca tu sa beneficiezi oricand, la orice ora din zi si din noapte, de servicii la standarde continuu imbunatatite. Daca alegi sa folosesti aceasta platforma sa stii ca iti poti seta chiar si reminder in ziua cu programarea. Tu controlezi totul fara sa fii nevoit/a sa scoti vreun ban din buzunar.

Afla despre stilistii ultra talentati din Cluj chiar acum pe stailer.ro. Inca ceva: poti folosi Stailer la orice ora din zi si din noapte!