Persoanele care inca nu au incercat o croaziera, inca merg pe mituri vechi ca „o sa mi se faca rau de mare” sau „ma simt claustofobic pe o nava”. Iata doar cateva din cele mai bune motive pentru care multi inca nu au mers intr-o croaziera.

In acelasi timp insa, luxul si toata placerea pe care o poate oferi o croaziera sunt tentante pentru multi. Mai mult decat atat, toti cei care se intorc dintr-o croaziera spun ca ar da orice sa mai incerce experienta cel putin inca o data. Astazi va oferim cateva din motivele principale pentru care ar trebui, fara ezitare, sa mergeti vara aceasta intr-o croaziera.

O croaziera ofera de toate

De la mancare la acomodare, de la distractie la transportul facil dintr-o locatie in alta, o croaziera ofera lucruri inedite. Mai mult decat atat, preturile unei croaziere sunt mai mult decat acceptabile fata de ce ati putea crede.

Puteti vedea mai multe destinatii, despachetand o singura data

Intr-o croaziera, despachetezi o singura data si hotelul tau plutitor te va plimba din oras in oras, de pe o insula pe alta si nu e nevoie sa te complici cu trenuri, feriboturi sau alte mijloace de transport. In fiecare dimineata, te vei trezi in cu totul si cu totul alt loc. Cum suna asta?

Navele de croaziera sunt potrivite pentru familii

De la cei mici la adolescenti, de la bunici la nepoti, croazierele sunt amuzante, distractive si potrivite pentru orice varste. Daca te chinui sa gasesti o vacanta care sa fie pe placul tau, pe placul copilului de 5 ani dar si al adoloscentului de 16, o croaziera este alegerea perfecta. Asta pentru ca pe fiecare nava se vor desfasura activitati pentru toate varstele, astfel incat toata lumea sa fie multumita.

Vacantele intr-o croaziera sunt usor de programat

Pentru ca vacantele intr-o croaziera ofera acomodare si transport, toate in acelasi mediu, sunt usor de programat. Iti alegi nava, itinerariul si cabina si gata. Nu trebuie sa cauti dupa cazare, mijloace de transporta etc. Mai mult decat atat, grupurile au sanse si mai mari sa gaseasca usor o croaziera cu care sa se acomodeze. Ce Dumnezeu, puteti merge cu o intreaga familie de 20 de membri intr-o croaziera pentru o experienta nemaintalnita.