Cum iti poti da seama de ce crema ai nevoie in functie de tenul pe care il ai? Tenul tau iti va da raspunsurile de care ai nevoie.

Atunci cand tenul tau are nevoie de o crema hidratanta iti vei da seama dupa urmatoarele semnale: pielea incepe sa se descuameze, atunci cand este foarte uscat si ne „strange”. O crema hidratanta este ceea ce ai nevoie cand esti in aceasta situatie. Cu ajutorul acesteia vei putea sa iti hidratezi tenul si ii vei putea oferi stralucirea si elasticitatea pe care un ten sanatos ar trebui sa o aiba.

Cum recunoastem o crema hidratanta? Este o intrebare buna. Multi dintre noi nu ne putem da seama care este diferenta dintre o crema hidratanta si o crema nutritiva. Ei bine, diferenta dintre o crema hidratanta si o crema nutritiva este aceea ca prima este pe baza de apa, mai subtire si usor de intins, iar cea nutritiva este mai grasa si mai groasa.

O crema nutritiva este aceea care nu numai hidrateaza tenul ci il si hraneste. Ii ofera tenului nutritia de care are nevoie pentru regenerarea celulelor si stimularea productiei proprii de colagen. Tot aceasta contribuie la combaterea ridurilor si imperfectiunilor pielii.

Cu toate ne plangem la un momemt dat de petele maronii de pe fata si incercam sa le ascundem sub fondul de ten si alte produse de machiaj, dar din pacate nu aceasta este solutia. Solutia pentru toate problemele tenului este oferirea unui tratament corespunzator problemelor cu care ne confruntam.

Asa ca fii atent/a la semnalele pe care tenul teu li le da si ofera-i ceea ce are nevoie. Daca intelegi ceea ce tenul tau vrea sa iti transmita il vei putea ingriji corespunzator si va avea atentia de care necesita.  In caz contrar este indicat sa ceri parerea unui specialist!