In orice domeniu am lucra tot se intampla sa ne confruntam cu fel si fel de probleme sau cu fel si fel de lucruri. Mediul in care lucram este extrem de important pentru fiecare dintre noi. In fapt, colegii langa care ne desfasuram activitatile sunt extrem de importanti si tot timpul trebuie sa muncim intr-un mediu placut si ambiant.

De regula, exista multe persoane care spun ca le place job-ul pe care il au insa nu sunt multumiti de faptul ca trebuie mereu sa aiba discutii in contradictoriu sau ca se cearta cu colegii lor. Este foarte important  sa ne intelegem cu oamenii cu care muncim si sa avem o legatura frumoasa cu ei.

Fara nici o indoiala serviciul este a doua casa si de aceea avem nevoie de un mediu si de oameni placuti. Ce facem insa cand colegii chiar ne scot din sarite si nu ne lasa sa ne desfasuram activitatea asa cum ne-am dori? De multe ori intalnim colegi invidiosi care nu doresc sa ne lase sa ne desfasuram asa cum ne dorim si pentru acest lucru incearca sa ne bruieze. Din ce motiv se intampla acest lucru? Ce trebuie sa facem ca sa scapam de aceste situatii?

In primul rand, este foarte important sa nu permitem colegului sa ne ia mai mereu peste picior. Sigur ca daca noi ii vom permite coelgului sa se comporte intr-un anumit lucru cu noi, el se va comporta. Asadar, este momentul sa te gandesti foarte bine care sunt lucrurile care te supara si sa ii spui colegului tau. Nu mai tolera si invata sa iti aperi drepturile.

Apoi, trebuie sa fii observator. Mai exact, trebuie sa incerci sa fii o alta persoana macar pentru cateva momente pentru a te detasa putin de situatie si pentru a vedea problemele cu alti ochi. Astfel, vei privi totul cu detasare si te vei simti mult mai bine decat credeai.