Are cele mai multe nominalizari la Oscar din toate timpurile si a facut mai multi bani decat un arab care se ocupa de extractia petrolului din Arabia Saudita. A fost peste tot sii este in continuare un Sleepover perfect, iar celebrul cantec a lui Celine Dion este, in continuare, blocat in capul tuturor. Afla ce nu este in regula cu filmul Titanic.

Rose e numai „I`m gonna kill myself”- Pentru prima data cand te uiti la Rose, poti sa observi ca e foarte obosita de la atatea petreceri fiind satula, in acelasi timp, de faptul ca e foarte bogata. Deci, in loc sa fuga undeva, aceasta prefera sa se sinucida pe vapor. Apoi apare Jack care o opreste, iar totul revine la normal pentru Rose.

Rose ii da drumul in ocean lui Jack- tot ceea ce-si repeta cei doi indragostiti timp de aproape un minut, este cat de mult se iubesc unul pe altul si ca niciodata nu vor renunta la celalalt. Si deodata PLEOP! In definitiv, cei doi ar fi incaput pe bucata de lemn, astfel ca se puteau salva amandoi, si puteau trai fericiti pana la adanci batraneti.

Egoista Rose arunca „The Heart of the Ocean” in apa- a aruncat miliarde de dolari pe apa sambatei. Daca stam bine si ne gandim, banii de pe acel colier ar fi putut fi donati supravietuitorilor de pe Titanic si familiior acestora. Sau ar fi putut pur si simplu sa-l dea echipajului care si-a dedicat viata in cautarea acestui diamant.

Unsinkable Molly Brown nu primeste respect- Rolul acesteia nu a fost unul negativ: ea l-a invatat pe Jack cum sa foloseasca tacamurile, vorbea fluent patru limbi si facea cateva glume mai proaste. Pacat! Tot ceea ce face in film este sa dea cateva lectii dspre cum sa tina Jack o furculita.