Oamenii se straduiesc destul de mult ca sa isi gaseasca un loc de munca pentru  ca acest lucru nu este deloc usor. In ziua de astazi este foarte greu s reusim s ane facem remarcati atunci cand depunem un CV pentru un anumit loc de munca. Nu este deloc usor sa facem astfel incat sa ne facemr emarcati in ochii angajatorului.

Totusi, oamenii fac diferite greseli atunci cand elaboreaza un CV. Iata care sunt principalele:

Informatii proaste

Atunci cand facem un CV trebuie sa avem grija ca acesta sa nu contina tot felul de lucruri nefolositoare. Evita sa treci in CV informatii precum religia, etnia, statusul marital etc. Aceste lucruri il pot determina pe angajator sa te scoata din lista potentialilor angajati. De asemenea, nici fotografia nu este cu adevarat obligatorie, decat in cazul in care se specifica aceasta cerinta.

Gramatica

Este foarte important ca CV-ul sa fie elaborat corect din punct de vedere gramatical. Cele mai mici greseli va pot deteriora complet imaginea. Chiar si o simpla greseala gramaticala poate trimite CV-ul tau in cosul pentru gunoi si sansele tale de angajare pe apa sambetei. Verifica CV-ul de cel putin 5 ori inainte de a-l trimite unui angajator pentru a te asigura ca nu exista greseli de gramatica, litere lipsa, virgule asezate gresit sau alte greseli de scriere. Chiar daca este vorba de o simpla greseala facuta din neatentie, angajatorul are o baza de date foarte mare din care poate alege fara probleme.

De asemenea, incercati sa nu folositi tot felul de cuvinte pompoase cu scopul de a impresiona. Acest lucru face ca angajatorul sa elimine din prima CV-ul. Nu icnercati sa impresionati folosind expresii sau cuvinte intortocheate care va pot defaima imaginea.