In ziua de astazi, femeile apeleaza la foar te multe trucuri care le fac sa arate mai tinere si mai frumoase. Exista o multime de metode non invazive si de trucuri care pto transforma o femeie sua care o poate face sa arate chiar cu 10 ani mai tanara.

Este foarte important sa avem un stil de viata sanatos daca ne dorim sa aratam mai bine. De exemplu, orice persoana care mananca sanatos nu va avea aceleasi probleme cu ridurile precum ar avea o persoana care a avut un stil de viata total nesanatos.

De asemenea, odihna si ritualurile sau nevoile organsimului trebuie sa fie si ele respectate in fiecare zi. Este important sa avem un stil de viata cat mai sanatos daca vrem sa aratam cat mai bine.

Unii specialisti recomanda meniul mediteranean. In cazul cand se inseala, pestele, legumele si uleiurile vegetale de calitate ne favorizeaza cel putin silueta si in acelasi timp sunt bune la gust. O hrana ce combate semnele timpului.
Stoparea imbatranirii nutritionistii nu au la indemana retete miraculoase, cu care sa ne indeplineasca dorinta. Insa cu meniul potrivit se pot obtine totusi cateva lucruri: ne pastram sanatatea, ne simtim cu zece ani mai tineri si, in consecinta, aratam mai bine.

Pe de-o parte, e important ce mancam: „Alegeti bucataria mediteraneana, cu mult peste si mai putina carne, multe legume si fructe”, spun specialistii. Desigur, depinde si cat: aportul zilnic de calorii ar trebui sa se afle sub control o viata intreaga, caci supragreutatea ne face sa aratam batrane. Societatea germana de nutritie recomanda 1800-2200 calorii pe zi pentru femeile cu inaltime si greutate medie (1,65 m, 60 kg).

Asadar, alimentatia este cea mai importanta pentru un stil d eviata sanatos, de care trebuie s atineti cont la maximum si sa va menajati cat mai mult.