Orice parinte isi doreste ca micutul lui sa fie cat mai inteligent, sa aiba note mari, sa invete bine pentru a fi mandri de copilul lor si sa se poata descurca in viata. Este lesne de inteles ca in momentul in care copilul este inteligent va sti ce trebuie sa faca pentru a se descurca mai bine in viata, va sti ce atitudine sa ia si cum sa se comporte, lucruri foarte importante.

De asemenea, orice parinte isi doreste ca micutul lor sa nu sufere niciodata iar acest lucru se va intampla in cazul in care este suficient de inteligent incat stie cum trebuie sa se comporte in orice situatie.

Putini parinti stiu insa c ainteligenta unui copil se formeaza inca din timpul in care copilul este foarte mic, se afla inca in burtica mamei sau inca din primele luni de viata.

Ei bine, se pare ca creierul bebelusului se dezvolta odata cu el, asa cum este si normal. Asadar, creierul copilului si prin urmare inteligenta lui se formeaza inca din primele zile dupa nastere sau in cele noua luni in care copilul se dezvolta in burtica mamicii.

Nu exista vreo indoiala ca orice mamica trebuie sa fie foarte atenta la alimentatie si la ceea ce consuma in timpul sarcinii. Am auzit adesea cum ca mamicile nu au voie sa fumeze, sa consume alcool sau alte substante dar si ca mamica trebuie sa aiba un stil de viata sanatos. Ei bine, aceste lucruri sunt verosimile 100% pentru ca acestia factori influenteaza stadiul de inteligenta al copilului.

Asadar, pe parcursul sarcinii este foarte important ca mamica sa aiba un stil de viata sanatos, sa nu consume substante excitante sau care pot face rau sarcinii. Mai este important si mediul in care mamica isi desfasoara activitatile deoarece este foarte important ca acesta sa fie cat mai calm si mai linistit.