Mai devreme sau mai tarziu vei fi pusa in aceasta situatia asa ca trebuie sa fii pregatita pentru orice. Fie ca este din intamplare fie ca este planuit tot trebuie sa faci fata.

In primul rand trebuie sa fii sigura pe tine. Nu trebuie sa te pierzi in preajma lui pentru ca in acest fel isi va da seama ca inca mai tii la el. Si iti dai seama cat de orgolios va fi.

Important este sa il privesti in ochi si sa ai cele mai naturale gesturi.  De asemenea poarta ceva care te face sa te simti bine. Mai ales daca iesi cu prietenii si stii ca va fi si el acolo. Te va ajuta sa te simti mai bine si mai increzatoare.

Chiar daca suferi este important sa zambesti. Chiar daca nu a trecut mult timp de atunci pentru stima ta de sine nu incepe sa plangi atunci cand il vezi.

Zambeste si arata-i ca viata este frumoasa chiar si dupa despartirea voastra.  Incearca sa porti o conversatie cu el. Poate nu te intereseaza ca ii merge bine sdar e important sa fii amabila. In acest fel vei parea mai degajata si mai sigura pe tine.

De asemenea nu uita sa iti amintesti ce nu a mers. Nu te gandi la vreo aventura cu el ca o sa iti para rau. Chiar daca zambetul lui seducator iti face cu ochiul este indicat sa stai in banca ta

Este un motiv pentr care voi va-ti despartit si trebuie sa tii de el. Oricat de revoltata ai nu purta obiecte periculoase la tine. Nu cred ca vrei sa dai pe toata lumea afara pentru ca esti tu revoltata pentru ce ti-a facut el.

Nu iti plange de mila. Daca te intreaba care mai este viata ta mai bine minti decat sa zici ca este gri. Pana la urma e doar o pasa proasta, vor veni si zile mai bune.