La un moment dat trebuie sa te gandesti sa iti intemeiezi o familie. Se intampla ca uneori partenerii de viata sa nu fie de acord cu aceleasi lucruri. Si maia les daca vorbim de faptul ca o femeie isi doreste un bebelus, iar barbatul nici macar inca nu se gandeste la asta.

Atunci este cazul sa iei in calcul cateva optiuni. In primul rand gandeste-te ca nu poti forta pe cineva. Trebuie sa fiti amandoi pregatiti pentru acest lucru. Venirea pe lume a unui complic va poate complica mult relatia asa ca este bine sa analiza-ti situatia. Daca alegi sa ramai insarcinata fara ca el sa fie de acord s-ar putea sa se piarda increderea.

De asemnea este bine sa discuti aceasta problema inca din timp, mai ales daca relatia voastra este la inceput. Cu siguranta in acets fel ve-ti evita anumite probleme.

Puteti petrece mai mult timp alaturi de alte familii. Uneori cresterea unui copil mai ales pentru un barbat poate sa fie luata ca o greutate. De aceea este bine sa invete din timp. Daca petrece timp cu alte familii poate observa cat de frumos este sa ai copii.

De asemenea nu il presa. Lasa-i timp sa se gandeasca. Chiar daca nu se da in vant dupa copii poate cu timpul isi va schimba parerea. Pur si simplu unii barbati au nevoie de mai mult timp pentru a accepta ideea de a avea un copil. Trebuie sa dai dovada de rabdare si sa te concentrezi mai mult pe relatia voastra.

Mai ales daca sunteti un cuplu tanar cu siguranta aveti timp de un copil, asa ca un ragaz nu strica. Daca insa a-ti depasit varsta de 35 de ani atunci clar ar trebui sa luati o decizie.

Unele cupluri sunt de parere ca cea mai buna solutie este compromisul, adica ce-o fi o fi.