După iarna lungă urmează întotdeauna primăvara, după ploaie răsare soarele, dar ce te faci când ai vrea să faci și tu o schimbare mai semnificativă la tine și nu știi de unde să începi? 

Știi ca ceva nu este în regulă când te privești în oglindă și constați că nu ai mai fost de multă vreme la o cosmeticiană sau la coafor. Dar când să te ocupi și de tine când jobul sau familia îți solicită atenția non stop? Și la coaforul din colț este întotdeauna aglomerat, mai ales în weekend când îți permiți și tu să îți tragi sufletul? 

Parcă îți este și teamă să îți faci o programare pentru că ultimele două au fost anulate pentru că erai prea obosită să mai poți ieși din casă. Sau ți-ai amintit brusc că nu ai fost mulțumită de felul în care îți stătea părul ultima oară și nici culoarea lui nu te avantaja deloc. 

Ce mai încoace și încolo, nu știi ce să faci. 

Când nu știi ce sa faci, fă ce este mai ușor

Asta nu înseamnă nici pe departe să rămâi cu brațele încrucișate și să îți plângi de milă. Dacă vrei cu adevărat o schimbare acționezi în modul cel mai simplu, dar hotărât. 

Pe scurt, ca să nu te amețesc cu totul de cap: programeaza-te la salon cu aplicatia Stailer. Descarci aplicația Stailer și voila! Îți faci o programare la un salon care te va trata ca o prințesă. Spun asta deoarece ai posibilitatea să vezi saloane din orașul tău listate în aplicație, plus faptul că îți faci o idee exactă despre ce oferă ele fiecare în parte. 

Cum ar fi să te uiți la fotografii cu stilul fiecărui coafor în parte și să decizi care crezi tu că ți se potrivește ca o mănușă? 

Alegerile sunt multiple, găsești și recenzii la cald acolo, dar, cel mai important este faptul că vei găsi cu siguranță o programare atunci când ai tu o fereastră liberă. 

E simplu ca bună ziua acum să faci o programare la ce salon dorești, chiar fără să îți faci cont și deci fără stres, uite aici mai multe detalii că sigur te-am făcut curioasă.

Ai totul în aplicație, deci ce mai aștepți?

Și dacă tot te-am pus la curent cu aplicația de la Stailer, merită să îți mai amintesc și faptul că ai ocazia să compari și tarifele practicate precum și timpul alocat operațiunii de înfrumusețare. Și de ce să nu îți permiți și o manichiură dacă tot ești acolo și aștepți nerăbdătoare să vezi ce culoare va avea noua ta coafură? Sau îți va plăcea atât de mult ambianța, încât vei apela și la servicii mai sofisticate, cum ar fi un tratament facial sau un masaj anticelulitic. 

Poți să ai tot ce dorești apelând la aplicația Stailer, ușor și comod din confortul căminului tău. Citeste si aici despre asta. 

Fără îndoială vei găsi ceva pe placul tău și vei ieși de acolo mai frumoasă și mult mai încrezătoare în tine. Apelează la aplicația Stailer, nu vei regreta! 

Contact: support@stailer.ro